Hipo Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 tempomat DZIAŁA!, ale tu jest inaczej niż w B5, czy w B6 ale to nie ważne! ważne, że działa. czapki z głów dla Was! PS co do wnętrza to jak najbardziej jutro pstryknę foto i wstawię thx za komentarze
Ponior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Można dać zdjęcia bez opisu modów, ale opis bez zdjęc to sie nie godzi
Hipo Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 ehh dziś na 100% wstawię [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 15:43_________________________________________________obiecane foto wnętrza na pierwszej stronie ufff...
Ponior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ładnie wyglądają, takie jak u mnie :kox:, boczki i podłokietnik też przekładałeś??
Hipo Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 boczki jeszcze leżą w garażu z logami BOSE na kratkach głośników, a podłokietnika jeszcze brak
Ponior Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 boczki jeszcze leżą w garażu z logami BOSE na kratkach głośników, a podłokietnika jeszcze brak to teraz musisz jeszcze nagłośnienie bose wyrezać, nie ma lekko :gwizdanie:
danielo Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Ale żeś ją wypucował kierownicę wymień na trójramienną,gałkę na pikowaną,RNS-a i będzie
Hipo Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 Ale żeś ją wypucował kierownicę wymień na trójramienną,gałkę na pikowaną,RNS-a i będzie takie są plany
mateszymanski Opublikowano 5 Lutego 2012 Opublikowano 5 Lutego 2012 Widziałem na żywo - super auto Fotele rewelacja, pochwal się teraz jeszcze RNSem! A jeśli pozbywałbyś się kiedyś kierownicy to może ja się skuszę bo u mnie jeździ zwykła patelnia, która aż razi mnie w oczy A jakie felgi planujesz? Ja mam obecnie 17' s line ale powiem szczerze, że nie za bardzo leży mi ten wzór. Chciałbym 18' ale cały czas biję się z myślami - komfort i łomot dla zawieszenia kontra wygląd.
Hipo Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Opublikowano 12 Lutego 2012 heheee właśnie kiera też idzie do wymiany, więc możemy się dogadać felgi też się zmieni, ale jeszcze nie wiem na jakie. Wczejśniej jeździłem na 225/35R18 - MASAKRA! każdy kamyk było czuć, a jak się przesiadłem do AUDI na seryjne zawieszenie to pomyślałem, że na jakimś statku jestem, tak tu miękko [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 10:41_________________________________________________no i moje auto dostało nowy grill i zderzak :>
dawid195a Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Gratuluje , teraz sie super prezentuje sam chcialbym takiego moda, daj znać na PW ile się zdeś z grillem wyniósł...?
marda16 Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 a gdzie teraz tablicę przypniesz ,zawsze to mnie ciekawiło gdy oglądałem te grille?
jedrekx Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 ten chromowany grill mi się średnio widzi.. zwykły lepszy, a czarny to już w ogóle
shakal Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Też mi się ten chrom nie widzi, auto całe czarne i jakoś tak nie pasuje Czarny grillbyłby
Hipo Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 na zdjęciach trochę "dziwnie" ten grill wygląda - w realu o wiele lepiej no cóż, musi zostać na jakiś czas
Hesher Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 do audi a4 maksymalne rozmiary kol powinny byc [w instrukcji tak mam] 235/45/17'' ja takie mam i wieszcie mi twardo jest i czuje podloze, ale nie juz tak jak 235/35/18'' to fajnie wyglada ale zawieszenie siada, skolei za szerokie np 245 siada szybko sprzeglo, i wogule cale zawieszeni jest szybciej do wymiany. na wiosne kupuje nowe oponki i biore goodyear'a 225/45/17'' bede napewno zadowolony z nich, pozdrawiam. i jeszcze jedno pytanie mam gdzie mozna kupic taki grill i ile kosztuje, jechalem bo awtobanie w niemczech i kamien padl mi na gril odbil sie od niego i w szybe przednia walnal skutek dziura w grillu i szyba do wymiany. szyba wymieniona ale gril zostal.
Hipo Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 to prawda zawias siada w błyskawicznym tępie miałem w idealnym stanie, a po zmianie na większe kółeczka i niższy profil, gdzieś się szybko popsuło... grill kupisz na allegro - jeszcze jest aukcja - wpisz grill sline a4 b7
Rekomendowane odpowiedzi