Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B8] RS4 juz jezdzi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na filniku i zdjeciach z Genewy wyglada fantastycznie :thumbup1:

---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

ale i tak za te pieniadze wzial bym S6 avant

Opublikowano

Sweet!! :)

Opublikowano

Piękna jest :kox: chciałbym zobaczyć taką czarną z black optic pakietem, ori ściemą szybek i kasztanowo-brązową tapicerką :naughty:

Opublikowano

jakie B9 :facepalm:

Opublikowano

kolego, jak masz pisać takie bzdury to lepiej nie pisz :wallbash::wallbash::wallbash: były owszem B5 i B7, ale to RS4 jest B8. B9 nawet jeszcze zwykłego nie zaprezentowano!

Opublikowano

Może kolega oglądał ten filmik i dlatego tak myśli :kox:

Komentarze jeszcze lepsze :decayed:

Opublikowano

załamka... :facepalm: to pokaż mi zwykłe B9, nie RS4 skoro takowe już jest :kox:

Opublikowano
ni ku ta, to jest B9 i od Rs4 zaczeli nowy model

Powiedz że na serio robisz sobie jaja....

Opublikowano
ni ku ta, to jest B9 i od Rs4 zaczeli nowy model
jeszcze nie zmontowali B9 kolego
Opublikowano

Kolego franio doszkol się proszę w modelach Audi A4 bo nie potrzebnie kogoś w błąd możesz wprowadzić :whistling:

http://audi-a4.com.pl/b8/nowe-audi-rs4-b8-avant/

W linku masz o powyższym modelu, tyle w temacie :hi:

Opublikowano

czekajcie! ja chcę żeby mi kolega pokazał zwykłe B9 skoro to już jest RS4 B9! :kox:

Opublikowano

fajnie, że przedstawiłeś tylko i wyłącznie projekty... kolego a to RS4 to jest B8, ale po lifcie. jak nie jesteś czegoś pewien to naprawdę nie pisz głupot :cool:

Opublikowano
http://www.google.pl/search?q=a4+b9&hl=pl&client=firefox-a&hs=apW&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3hldT6e1NMnjtQbWhtSpDA&ved=0CDUQsAQ&biw=1280&bih=881

i dalej nie widzisz więcej analogi do "B9" niż starego B8?

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

qr** nie siedze na forum jak pije .... :D

Kolego, nadwozie B9 ma przewidzianą premierę na 2014 rok - obecne A4 przeszło w ubiegłym roku lifting. Jeśli już koniecznie chcesz zmiany w oznaczeniu, to możesz co najwyżej pisać B8FL. Tyle w temacie.

Opublikowano
http://www.google.pl/search?q=a4+b9&hl=pl&client=firefox-a&hs=apW&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=3hldT6e1NMnjtQbWhtSpDA&ved=0CDUQsAQ&biw=1280&bih=881

i dalej nie widzisz więcej analogi do "B9" niż starego B8?

---------- Post added at 22:36 ---------- Previous post was at 22:30 ----------

qr** nie siedze na forum jak pije .... :D

Kolego lepiej wogóle nie pij.. :)

Opublikowano

kolego b5 do 1999 i po 1999 to juz b6 ? pomysl ! zrobili lifting jak bywa to w audi co 4 lata, b8 , b9 dopiero bedzie nie jest przedstawione , primera za 2 lata, :facepalm:

Opublikowano

dokładnie musieli coś zrobić bo różnica między B8, a B9 to więcej niż cztery lata i musieli po drodze zrobić lift żeby lepiej się sprzedawały, B9 będzie dopiero w 2014, a RS4 B9 to na razie się w głowach pomysł rodzi co tam ciekawego włożyć, mam nadzieję że to będzie jakieś BiT z mocą co najmniej 600KM w serii

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...