boberek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 a ja nie dam tym z NS zarobić nie przypadł mi ten koles go gustu plan juz jest jak to ograne
adamooo Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 ja sam ogarniałem a ile się naqwi..lem :slina:ale jak zaczęlo działać to efekt kox
Aydaho Opublikowano 25 Lutego 2008 Autor Opublikowano 25 Lutego 2008 dokładnie :th: i już się zastanawiam nad DVD
boberek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 minister finansów Cie zastrzeli tępym nożem ;P i do tego zardzewiałym ;p
Aydaho Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 minister finansów Cie zastrzeli tępym nożem ;P i do tego zardzewiałym ;p jak mawia kolega Flyer wytłumacze jej że "Po prostu tak musi być "
letallec Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 boberek, adaho Nie zapomnijcie o fotostory
Flyer Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 Tylko przygotuj riposte na musi to na rusi adaho, szanowny kolega alvaro rozwiazal moj problem z komunikacja z zegarami wczoraj... Mam starszy typ FISa i niestety za kazdym razem zeby zobaczyc droge na FISie musze wylaczyc i wlaczyc navi
boberek Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 "a polska koło rusi i też musi ja bede robił foto story spokojnie
Aydaho Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Opublikowano 26 Lutego 2008 adaho[/b], szanowny kolega alvaro rozwiazal moj problem z komunikacja z zegarami wczoraj... Mam starszy typ FISa i niestety za kazdym razem zeby zobaczyc droge na FISie musze wylaczyc i wlaczyc navi acha .. pytałem wczoraj tego magika z N-S ale to niezły chamek i powiedział że jak przyjedziesz to zrobi. Pytałem co u mnie było nie tak - "tajemnica" Facet zna się na rzeczy ale generalnie polecam go tylko w ostateczności .... powiedziałbym że niezły z niego " żniwiarz "
boberek Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 no każdemu mówi inną cene i nie zdziw sie jak pojedziesz do niego i za podąłczenie powie ci 300 zł ma wiedze i za to kasuje ludzi ale bez przesady [br]Dopisany: 26 Luty 2008, 10:38 _________________________________________________tam samo ze zmieniarka od DXa do RNSa podobno nie pasuje i dziąc nie bedzie a tu patrz dziąla prosze pana jak to pan zorbił to moja tajemnijca chmisław pospolity z niego taki ze to szok
ctv Opublikowano 26 Lutego 2008 Opublikowano 26 Lutego 2008 adaho[/b], szanowny kolega alvaro rozwiazal moj problem z komunikacja z zegarami wczoraj... Mam starszy typ FISa i niestety za kazdym razem zeby zobaczyc droge na FISie musze wylaczyc i wlaczyc navi acha .. pytałem wczoraj tego magika z N-S ale to niezły chamek i powiedział że jak przyjedziesz to zrobi. Pytałem co u mnie było nie tak - "tajemnica" Facet zna się na rzeczy ale generalnie polecam go tylko w ostateczności .... powiedziałbym że niezły z niego " żniwiarz " nie rzucaj wyzwiskami po ludziach
Aydaho Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Opublikowano 27 Lutego 2008 nie rzucaj wyzwiskami po ludziach to nie wyzwyska tylko moja subektywna opinia w zakresie współpracy. Pojedz tam i zobaczymy czy będziesz zadowolony
boberek Opublikowano 27 Lutego 2008 Opublikowano 27 Lutego 2008 ja jestem za Adamem koles jest poporstu strasznie nie przyjemny
lexpar Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 To mam pytanie - Dlaczego ja jestem zadowolony? Może coś z Wami nie tak
boberek Opublikowano 28 Lutego 2008 Opublikowano 28 Lutego 2008 miałeś farta moze poporstu nie starałes sie z nim gadac tylko zostawiłes auto pojechałes sobie i wróciłes jak było zrobione bo my z Adaho odnieslismy wrazenie z etraktuje nas jak debili i wszytsko dla niego było tajemnica ehh jak to sie mówi wyżej "kupe robi" niz "pupe" ma delikatnie mówiac
Aydaho Opublikowano 28 Lutego 2008 Autor Opublikowano 28 Lutego 2008 dokładnie :th: generalnie przydałoby mu sie szkolenie z obsługi Klienta. no i ta taryfikacja - od Ciebie brał 300 za montaż etc... a mnie skasował na 200 za przelutowanie 2 kabelków dobra EOT nie ma nad tym dłużej się rozwodzić
Rekomendowane odpowiedzi