GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Przyszedł czas na zmiany i moja poprzednia esa jeżdzi sobie teraz w Warszawie a ja nabyłem cos bardziej cywilizowanego i podatniego na zmiany i mody- tamtej było szkoda zmieniąć ze względu na jej oryginlność :gwizdanie: Do rzeczy; Audi A6 C5 1,8T AEB zakupione tydzień temu od brata mojej kolezanki z pracy więc w miarę pewne i z oryginalnym przebiegiem 269tysi i w bardzo ładnym stanie. Wyposażenie: Wspomaganie ABS el.szybki x4 el. lusterka 1/2 el. fotele 2-sterfowy klimatronik 4x air bag 2-płaszczyznowa regulacja kierownicy central na pilota z domykaniem szyb pakiet dodtkowego oświetlenia wnętrza i przestrzenni wokół samochodu radyjko niestety nie ori ale to się zmieni Pierwszy dzień zaraz po zakupie 12-09-2011: 15 minut później : 1.rozrząd 2.olej 3.płyny 3.wszystkie filtry 4.drobne naprawy zawieszenia, 5.diagnostyka komputerowa Wyczyszczone i nawoskowane: Auto kupilem na 15"borbetach z 2 kompletami opon lato/zima 195/65/15 ale 15" nie przystoi na lecie więc: przymiarka felg od Arturoo Pasowaly średnio jak to stwierdzili moi koledzy, więc wybór padł na inne borbety w 17" by zachowac resztki komfortu na naszych drogach i opony 225/45/17 kupione od kolegi Gattis'a . Mała sesyjka służbowe ramki muszą być :gwizdanie: Środek oryginalnie tak jak ją kupiłem: Plany na najbliższy czas: -wirusik ale najpierw musze trochę pojeździc, żeby wiedzieć, że wszystko jest ok -ori bose -wystawić rurki zza zderzaka (wydech ma być widać a nie jak dieslu) -lampy tył in pro black (nie wiem czy będą pasowały ale się przekonam ) -lampy przód w xeni (nie dla szpanu tylko dla tego, że przy tych świeczkach nic nie widać w nocy) -pranie całej tapicerki -pomyślę nad dołem w kolorze -prawe lustro z anglika, żeby było tych samych rozmiarów aha i dla tych co napiszą za raz, że ma byc gleba i 20" - ja tym autem jeżdżę do pracy, na zakupy i z rodzina na wycieczki więc mówię stanowcze nie :gwizdanie: no chyba, że mi sie coś odmieni Pozdrawiam i bądźcie wyrozumiali 24-09-2011: dolna paszcza w chromie - juz zdjęta bo nie podobała się siemianowi :gwizdanie: nawiązanie do lamp przednich, które oryginalnie mają zawsze chromowaną listwę: - też już nie ma 30-10-2011: ledzik 15.03.2012 kontynuacja akcji ledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Miałem identyczna. Tyle że 2.8. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Miałem identyczna. Tyle że 2.8. Powodzenia ja też - patrz podpis ale co mi tam to już 6 audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Pisząc identyczne miałem na myśli silnik ale i kolor i środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Pisząc identyczne miałem na myśli silnik ale i kolor i środek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 śliczniutkie te moje fele na Twoim furaczu a tak serio to miłego i bezawaryjnego użytkowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 e no teraz masz fele pierwsza klasa :> ogolnie b. fajne wozidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 e no teraz masz fele pierwsza klasa :> ogolnie b. fajne wozidło :polew: - sprzedał to zachwala :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ty się ciesz ,że w takich pieniądzorkach taki felunek nabyłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Ty się ciesz ,że w takich pieniądzorkach taki felunek nabyłeś no ba -ja to już Grześkowi mówiłem, że jestem zadowolony a przy okazji przyczyniłem się do nowego lakieru na jego b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 znaczy co :?: ,przetarłeś mu bok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 23 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 znaczy co :?: ,przetarłeś mu bok :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 Cudeńko :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:16_________________________________________________Furka spoko. Gdyby było 1,9 AFN kopnięte na 140 to wtedy ideał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Troszkę biedna, podłokietnika nie ma, pół FIS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo8 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Cudeńko :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:16_________________________________________________Furka spoko. Gdyby było 1,9 AFN kopnięte na 140 to wtedy ideał Chyba żartujesz Ideał do 2.7TT, kolejne w hierarchii 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Cudeńko :>[br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 00:16_________________________________________________Furka spoko. Gdyby było 1,9 AFN kopnięte na 140 to wtedy ideał Chyba żartujesz Ideał do 2.7TT, kolejne w hierarchii 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 felunek wkomponował się idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 galeria uzupełniona o dzisiejsze zmiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi