Reggi Opublikowano 29 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Poka co tam wynalazłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 sprzęt niskobudżetowy ale gorzej niż miałem nie może być tubka aktywna już do mnie jedzie kabel zasilający 8mm2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 9 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2012 sprzęt poskładany - gra ........................... średnio tzn sprzęt gar fajnie ale tuba szału nie robi niestety. pojawiły się za to nowe pomysły na mody. 1.boost gauge bo w planach na wiosnę może pojawi się 180 ps 2.-30 zawieszka 3.lampki tył typu ledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 10 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 zaczynam rezanko czujników parkowania tył -temat padł z powodu problemów technicznych z zestawem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ledzik wypas robi robote... powiedz mi w osce masz 1 tlumik z tylu? bo ja u siebie w 1.8tq mam dwa ale pochowali dziady pod zderzakiem i mysle o dokladce do zderzaka od klekota i jakichs kwasach by to ciut wystawic ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 18 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 ośka ma jeden - też kombinuję jak go wypuścić na światło dzienne klapa ogolona z oznaczeń: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jakoś mi te ledy nie leżą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 19 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jakoś mi te ledy nie leżą .podejrzewam- w końcu na A6klub w swoim wątku piszesz o swojej niechęci do ledów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A mi się ledy podobają , a jak by doszły 2 okolniki z tyłu ,to by dopiero wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 A mi tak sie ledy widza.... 100% lepiej niz Ori swiatla, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Fajnie fajnie mlodziej od razu tez nad tym mysle ale najpierw 2 razy kwasek delikatnie i dokladka zderzaka... swoja droga widzialem gdzies dokladke na jedna koncowke tlumika a bixow nie rzezbisz? spryski sa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reggi Opublikowano 19 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Jakoś mi te ledy nie leżą .podejrzewam- w końcu na A6klub w swoim wątku piszesz o swojej niechęci do ledów Pacz..nawet już zapomniałem co ja tam pisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 20 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 dzisiaj autko dostało komplecik nowych oponek FIRESTONE FIREHAWK 225/45/17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 24 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 kontynuacja akcji ledzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 cosik się wyrabia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dziś do autka trafiły Philips blue vision H1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek0701 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dibeisi nie gra nic;] ja kupuje dzis suba boa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 dibeisi nie gra nic;] ja kupuje dzis suba boacoś tam mruczy ale szału nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 podlacze sie. czy jestes w stanie powiedziec czy masz takie cos u siebie w bagazniku w prawym boczku i co to jest. mysle ze to chyba tubka typu bose jak w a4 ale nie mam jak sprawdzic narazie bo czekam na kasiazke serwisowa z kodem do radia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi