GRYFI Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 ja tego nie mam - wygląda na woofer choć wydawało mi się, że powinien być w lewym boczku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no wlasnie ale w lewym boczku jest taka konstrukcja metalowa pewnie na zmieniarke. ciekawe musze gdzies poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 tak Magicbattle to woofer zdjęcie kiepskie ale zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 no wlasnie wyczytalem gdzies w necie. nie mam narazie jak sprawdzic czy to to. ale jest dobrze. szkoda ze zmieniary nie ma bo jest kaseciak concert. emulator na usb ciekawe ile bedzie kosztowal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 moduł DRL zamówiony będą dzienne w drogowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 kup paczkę bezpieczników gdyby coś poszło nie tak i sprawdź ważność gaśnicy tak na wszelki wypadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 damy radę z paluchem w bezpieczniki załatw ty- w końcu jestes fachowcem od tego a za błędy się płaci :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Modzisz C5 na C6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2012 Modzisz C5 na C6 no jak w tej reklamie .... a wyjdzie mi peugeot 206. :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 udało się DRL założone ---------- Post added at 21:55 ---------- Previous post was at 21:27 ---------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2012 gratki :oklasky: ---------- Post added at 22:38 ---------- Previous post was at 22:38 ---------- szupa nie przypalona czyli coś tam z elektryki pamiętasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2012 tak to działa- podpięte są tak by gasły po włączeniu pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 dziś audiczka dostała nowe przeguby zewnętrzne i olej do skrzyni biegów powoli robi się nówka a potem pewnie ją sprzedam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Oj to dużo się działo dzisiaj masz foty z wymiany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Pewnie ale będziesz mi musiał uwierzyć na słowo bo nie chce mi się wrzucac zdjęć przegubów. Jak zrobie mody w stylu: brak zderzaka i listew to dam ci znac i wkleje foto ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ---------- PS. ty się nabijasz a ja jestem dumny z moich dokonań -zwłaszcza jak na gołodupca jakim sie stałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 A tam, b. fajna ta Twoja A6 i widać że o nią dbasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gattis Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Pięknie Gryfi:kox: a powiedz mi co to masz za moduł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Pięknie Gryfi:kox: a powiedz mi co to masz za moduł? alledrogo ---------- Post dopisany 01-05-2012 at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany 16-04-2012 at 18:46 ---------- auto sprzedane Znalazła kupca w 12 godzin od wystawienia a i tak nie zdążyłem kupić auta, które miało ją zastąpić .... i jestem teraz ku..a bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! ---------- Post dopisany at 11:41 ---------- Poprzedni post napisany at 11:41 ---------- auto sprzedane Znalazła kupca w 12 godzin od wystawienia a i tak nie zdążyłem kupić auta, które miało ją zastąpić .... i jestem teraz ku..a bezzzzzzzzzzzzzzzzzzzz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zamiast się cieszyć że ktoś kupił tego ulepa, to jeszcze płaczesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRYFI Opublikowano 1 Maja 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Zamiast się cieszyć że ktoś kupił tego ulepa, to jeszcze płaczesz ulepa?jak cos to większego ulepa od twojego to nie widziałem - no chyba, że siemiana moja miała tylko kilka zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi