MARCIN_1973 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Witam Wszystkich Szukam wiadomości i pomocy w odpowiedzi czy można wyłączyć za pomocą Vag-a w A4 B7 kontrolę spalonych żarówek??????????????? Dzięki za pomoc!!!!!!!!!!!
domin79 Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 no niestety raczej nie aczkolwiek....zara oblukam jeszcze raczej nic z tego , ale poczekaj może jeszcze ktoś coś podpowie
Panton Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jak przekodujesz na 1/2 FIS to kontroli spalonych żarówek nie będzie jak dobrze pamiętam.... tylko nie mamy pełnego FISa więc chyba pozostają rezystory + radiatory do tych LEDów...
MARCIN_1973 Opublikowano 28 Września 2011 Autor Opublikowano 28 Września 2011 Dzieki za info, w sobote bede u chłopaków z Tune Up to cos pokąbinujemy. Mam założone pełne lampki ledowe to podśw. tablicy i te komunikaty ze spalona żarówą mnie wkurzają. Napisze po juz co i jak. Pozdro
wrclaguna Opublikowano 28 Września 2011 Opublikowano 28 Września 2011 Mam założone pełne lampki ledowe to podśw. tablicy i te komunikaty ze spalona żarówą mnie wkurzają. Normalne przeciez jak zalozylem jakies rurkowe musisz kupic odpowiednie byl gdzies ten temat na forum
silnik Opublikowano 11 Grudnia 2018 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam Czy ktoś ogarnął temat kontrolki spalonych żarówek? Da się to wyłączyć? Może macie jakieś patenty.
kamil-vag Opublikowano 12 Grudnia 2018 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Było u kogoś w temacie, że trzeba rozebrać moduł i wlutować odpowiedni rezystor w obwód danej żarówki
Rekomendowane odpowiedzi