seves Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Jeżeli znajdzię sie chętny to furka do oddania tak jak stoi za 30kpln do negocjacji jeżeli ma być sporo taniej to wyjmiemy parę gratów... Jedyny powód sprzedaży-> b7 2.0tfsi... Info dla niewtajemniczonych - jest to anglik sprowadzony przeze mnie równo 2lata temu - kierownica przełożona na lewą stronę w profesjonalnym zakładzie - nie oszczędzane sama przekłądka kosztowała mnie 8200pln ---------- Post dopisany 28-03-2013 at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany 02-03-2013 at 12:48 ---------- ################################################################# Samochód sprzedany ale - na czym mi zależało - zostaje w klubie i bardzo blisko mnie ################################################################# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 szkoda ,że poszedł....mam nadzieję ,że wiesz co robisz ......,a nawet jak nie wiesz to ,że było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 To czekamy na to nowe Punto o którym ostatnio mówiłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 :grin::grin: ale będzie na ładnych stalowych 16" i z nowymi ori chlapaczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 To czekamy na to nowe Punto o którym ostatnio mówiłeś ta opcja odpadła niestety bo Koleżanka ma i dużo pali... Będzie Tico ale lakier metallic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Czadowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devey Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 ta opcja odpadła niestety bo Koleżanka ma i dużo pali... Będzie Tico ale lakier metallic Koniecznie z lotką i dokładkami w kolor! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Pierwsze Tico z rns'em i blutaczem .....z dwoma ickami i heblami z 3.0 tdi ........hehehhehe.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 I w pięknym kolorze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Szkoda furki, ale z pewnością będzie coś lepszego Teraz tylko cierpliwie czekać, czy opcja nr 1, czy opcja nr 2 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Szkoda furki, ale z pewnością będzie coś lepszego Teraz tylko cierpliwie czekać, czy opcja nr 1, czy opcja nr 2 :D 3mać mocno kciuki proszę bo od tego która opcja, zależy na ile lat będę musiał wziąć kredyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Większe poruszenie w wątku jak auta nie ma niż jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 28 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Większe poruszenie w wątku jak auta nie ma niż jak było no właśnie się dziwię tak mnie właśnie lubicie:naughty: że jak jest możliwość że już nie będę miał a4 i nie będę w klubie to się wszyscy ożywili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 .......w koncu sie przekonales jacy jestesmy faktycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Szkoda tak fajnego autka, mam nadzieje że następne będzie jeszcze lepsze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tolek85 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 no to pozostała jedna opcja Faktycznie, szkoda auta, ale następne będzie lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemasz007 Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Na szczęscie auto trafiło w bardzo dobre ręce a co z opcja nr 3. - 2 kółka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Zdradzcie tajemnicę, w czyje niecne łapy trafił BEX Sevesa? Wysłane z mojego MT27i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi