seves Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 seves coś tam maścił z tą Panią w namiocie [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________bedziesz na spocie 18ego ? Pani masciła ojjjjj masciła ale z Klubowiczem co ja początkujący przecież nie będę się podkładał :polew: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:51_________________________________________________ BEX to BEX :good: :good: wyposazenie takie samo jak u mnie jedyne co mnie wkurza w tym wszytskim to 2 szyby w pradzie :wallbash: szkoda ze oska n oale jak chciales dorzuc do planow jeszcze BOSE nawet stage I to bedzie cacy Dzieki Kolego Twoja też za***ista tez mialem 2szyby ale przy jednym modzie sie wyrezalo od razu i tyl eletryke BOSE jak najbardziej ale jesli to od razu z b7 .. W limuzynie Concert gra całkiem przyjemnie i dla mnie wystarczająco [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:54_________________________________________________ zacna furak.... thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 seves coś tam maścił z tą Panią w namiocie [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________bedziesz na spocie 18ego ? Pani masciła ojjjjj masciła ale z Klubowiczem co ja początkujący przecież nie będę się podkładał :polew: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:51_________________________________________________ BEX to BEX :good: :good: wyposazenie takie samo jak u mnie jedyne co mnie wkurza w tym wszytskim to 2 szyby w pradzie :wallbash: szkoda ze oska n oale jak chciales dorzuc do planow jeszcze BOSE nawet stage I to bedzie cacy Dzieki Kolego Twoja też za***ista tez mialem 2szyby ale przy jednym modzie sie wyrezalo od razu i tyl eletryke BOSE jak najbardziej ale jesli to od razu z b7 .. W limuzynie Concert gra całkiem przyjemnie i dla mnie wystarczająco [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:54_________________________________________________ zacna furak.... thx apropo maszczenia, nie zgadniesz skąd żem wrócił :decayed: he he[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:56_________________________________________________i to jako "początkujący" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 seves coś tam maścił z tą Panią w namiocie [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________bedziesz na spocie 18ego ? Pani masciła ojjjjj masciła ale z Klubowiczem co ja początkujący przecież nie będę się podkładał :polew: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:51_________________________________________________ BEX to BEX :good: :good: wyposazenie takie samo jak u mnie jedyne co mnie wkurza w tym wszytskim to 2 szyby w pradzie :wallbash: szkoda ze oska n oale jak chciales dorzuc do planow jeszcze BOSE nawet stage I to bedzie cacy Dzieki Kolego Twoja też za***ista tez mialem 2szyby ale przy jednym modzie sie wyrezalo od razu i tyl eletryke BOSE jak najbardziej ale jesli to od razu z b7 .. W limuzynie Concert gra całkiem przyjemnie i dla mnie wystarczająco [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:54_________________________________________________ zacna furak.... thx apropo maszczenia, nie zgadniesz skąd żem wrócił :decayed: he he[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:56_________________________________________________i to jako "początkujący" jaccuzi było? :kox: no poczatkujacy ale nie na imprezie klubowej :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 seves coś tam maścił z tą Panią w namiocie [br]Dopisany: 12 Październik 2011, 22:59_________________________________________________bedziesz na spocie 18ego ? Pani masciła ojjjjj masciła ale z Klubowiczem co ja początkujący przecież nie będę się podkładał :polew: [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:51_________________________________________________ BEX to BEX :good: :good: wyposazenie takie samo jak u mnie jedyne co mnie wkurza w tym wszytskim to 2 szyby w pradzie :wallbash: szkoda ze oska n oale jak chciales dorzuc do planow jeszcze BOSE nawet stage I to bedzie cacy Dzieki Kolego Twoja też za***ista tez mialem 2szyby ale przy jednym modzie sie wyrezalo od razu i tyl eletryke BOSE jak najbardziej ale jesli to od razu z b7 .. W limuzynie Concert gra całkiem przyjemnie i dla mnie wystarczająco [br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:54_________________________________________________ zacna furak.... thx apropo maszczenia, nie zgadniesz skąd żem wrócił :decayed: he he[br]Dopisany: 30 Październik 2011, 12:56_________________________________________________i to jako "początkujący" jaccuzi było? :kox: no poczatkujacy ale nie na imprezie klubowej :polew: :polew: w jaccuzi pewnego dnia, wszystko miało swój początek tak apropo hehehe :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a tak w ogóle z nowosci to furka od poniedziałku stoi w ASO w Rybniku i jutro ją w końcu odbieram bo tydzień ciągnie się bez niej straaasznie ale do rzeczy w maju jeszcze (ciągneło się z ubezpieczalnią) miałem małą przygodę drogową a efekty poniżej przy okazji wpadnie nowy modzik ale to jak się uda jutro się pochwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 a Ty nie miałes być w BT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 a Ty nie miałes być w BT? miałem ale zdezerterowałem impreza podobno totalny kox takze zazdroszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Ale szpetne auto :sick3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale szpetne auto :sick3: no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale szpetne auto :sick3: no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc Nie przejmuj się, Ty masz bynajmniej wątek o swoim wozie a Robert... NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale szpetne auto :sick3: no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc Nie przejmuj się, Ty masz bynajmniej wątek o swoim wozie a Robert... NIE tu by dopiero padliną zajechało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 Ale szpetne auto :sick3: no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc :polew: :polew: Ale szpetne auto :sick3: no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc Nie przejmuj się, Ty masz bynajmniej wątek o swoim wozie a Robert... NIE tu by dopiero padliną zajechało :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERT Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 tu by dopiero padliną zajechało Jeszcze przyjdziesz z przeprosinami ty robalu :gwizdanie: :polew: :polew: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: A ty się nie ciesz Nie przejmuj się, Ty masz bynajmniej wątek o swoim wozie a Robert... NIE bata [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 15:58_________________________________________________ no kur Robert nic innego mi sie nie udalo na predko do 5tys pln na zlomie znalezc No chyba , że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Furka piękna tak wiec gratuluje z wycinaniem kata to bym uwazał, silnik ma dwie sondy rób program i wyłącz druga sonde w ECU szukaj 288mm na tył ogólnie fura :kox: :kox: tez takiej szukam ale tylko i wyłacznie z Q :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Ja kupiłem na allegro zamiennik zamiast kata wykonany w niemieckiej firmie na dwie sondy, fakt jeszcze nie montowałem ale mowia ze p&p i wszystko oki....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blant88 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej no i pasuje :> szkoda bo mógłbym ci załatwić tą kratke od badboy'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej no i pasuje :> szkoda bo mógłbym ci załatwić tą kratke od badboy'a :?: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 20 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej no i pasuje :> szkoda bo mógłbym ci załatwić tą kratke od badboy'a :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Blant to od Lakiego miala byc ta kratka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Po krotkiej nieobecnosci teraz przod autka wyglada tak : tzn "dzieki" temu kawałkowi asfaltu wpadl zderzak pod spryski zaślepki na razie wrzucone na tasmie dwustronnej co za róznica w tym na taśmie dwustronnej, w poprzednim na kawałku drutu... Tutaj wielki plus bo przynajmniej o tym wiesz :decayed: No i niezaprzeczalnie, fajnie jak auto ma podłoge z przodu i z tyłu w tym samym kolorze nie? sorki seves nie mogem się powstrzymać :polew: :polew: :polew: tak naprawde autko coraz ładniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi