danielom Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 gosciu czytanie ze zrozumieniem 6 a 4 szt to nie roznica?
Pandzior Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 W jednym komplecie jest 6 szt w drugim 4 szt.
Avancik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 kurka wodna ..ja kupiłem jakiś czas temu zwykłe chromowane a te od rs4 są ale nic...kupie także te ale oczywiście mat
Mateo1373 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Firma jest w Częstochowie, więc możesz sobie je nawet odobiście odebrać
Avancik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 o shit nie wiedziałem....to może ten sam gość co kupiłem od niego te ramki wcześniejsze ....
august Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Panowie, wiem że temat wałkowany, ale nie mogę znaleźć informacji która mnie interesuje na temat ramki środkowej. Czy ona jest tylko dla licznika z FISem? Rozbierałem licznik, ale nie pamiętam czy wersja bez fisu ma poprzeczki na stałe czy jest to "ramka pod ramką". Może inaczej zapytam: czy licznik z fisem i licznik bez fisu mają takie same fronty zegarów, a różnią się tylko środkowym wkładem?
ryba85 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 kolego ta ramka jest przyklejana.poprzeczki nie powinny przeszkadzac w niczym.ale mało kto zaklada ta ramke.bo ładniej wyglada bez niej.
august Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nie o to chodzi, chcę wyrezać własny wyświetlacz między zegary i nie wiem czy trzeba będzie poprzeczki wycinać, a jeżeli tak to czy ewentualne ślady po wycięciu da się zamaskować ramką.
ryba85 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 mysle ze da sie.[br]Dopisany: 28 Grudzień 2011, 20:43_________________________________________________to jeszcze zalezy jaki ty masz ten zegar.
yacek20 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Na tej stronie z tymi ramkami jest napisane ze nalezy odlaczyc akumulator przed odlaczeniem licznika. Czy jest to konieczne (chodzi mi o odlaczenie akumulatora)? Czy mozna odlaczyc zegary na podlaczonym akumulatorze?
vdm Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czy do przedlifta i polifta pasują te same ramki? Chodzi mi dokladnie o ten model RSa
bediks Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 lepiej odlaczyc, ponoc przepalaja sie lampki osiwetlenia zegarow jak nie odlaczysz, zreszta co to za problem??
yacek20 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 lepiej odlaczyc, ponoc przepalaja sie lampki osiwetlenia zegarow jak nie odlaczysz, zreszta co to za problem?? Nie mam kodu do radia...
ryba85 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Czy do przedlifta i polifta pasują te same ramki? Chodzi mi dokladnie o ten model RSa tak kolego pasuja.róznica jest tylko czy masz 4 zegary czy 6?
vdm Opublikowano 3 Stycznia 2012 Opublikowano 3 Stycznia 2012 Czy do przedlifta i polifta pasują te same ramki? Chodzi mi dokladnie o ten model RSa tak kolego pasuja.róznica jest tylko czy masz 4 zegary czy 6?
yacek20 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Opublikowano 16 Stycznia 2012 lepiej odlaczyc, ponoc przepalaja sie lampki osiwetlenia zegarow jak nie odlaczysz, zreszta co to za problem?? Obylo sie bez odlaczania akumulatora. Wyjalem tylko bezpiecznik od zegarow i tyle. Ramki zalozone i wszystko dziala jak nalezy! I wyglada zajeb***ie!
Rekomendowane odpowiedzi