JaCuŚ Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Witam. Jak w temacie. Mam problem ze wspomaganiem. Tzn. nie mam wspomagania jak silniczek cyka na wolnych obrotach :/ Pojawia się dopiero do dodaniu gazu tak na około 900-1000 obrotów. Ktoś wie co to może byc?? Doda że pompa i płyn były wymieniano prawda na używkę ale gośc mówił ze 100% sprawna.
mlodyy Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 na 99% uszkodzony zawór który znajduje sie w wężu co idzie od pompy do magla ,odpowiada za utrzymywanie stałego ciśnienia płynu.
ŁYSY44 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 na 99% uszkodzony zawór który znajduje sie w wężu co idzie od pompy do magla czemu tak sądzisz ja bym powiedział że to pompa
karolasterka Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 Również obstawiam pompę, po prostu jej żywot już się kończy, wiem to z autopsji
MASATO Opublikowano 7 Października 2011 Opublikowano 7 Października 2011 raczej pompa siada, po prostu na niskich obrotach nie wytwarza odpowiedniego ciśnienia, znajomy miał to samo i wymiana pompy rozwiązała sprawę.
Misiu0 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Witam mam podobny problem ze wspomaganiem płyn i pompy już dwie wymienione brak wspomagania na postoju ale tylko jak jest zimny silnik olej zalany Febi mineralny gdy silnik złapie trochę temperatury jest już OK może ktoś napisać gdzie znajduje się zawór opisany we wcześniejszych postach czy można go wymienić czy trzeba drugi wąż za wszelkie info Dzięki
Gość Autonet Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 rowniez obstawiam pompe
Rekomendowane odpowiedzi