TomeksWro Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Witam serdecznie czy wybierająć nowe radio do oryginalnego 8 głosnikowego systemu, muszę zwrócić uwagę na jakaś charakterystykę, zależy mi na podłączeniu oryginalnych głośników plus skrzynka basowa niezależnie podłączona w bagażniku. Możecie polecić jakiś model?
Kowi87 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Musisz kupić adaptery do podłacznia niefabrycznego radia, albo na radiu odciać niskie czestotliwosci na filtrze, skrzynke pod RCA i też będzie grać w miare
TomeksWro Opublikowano 6 Października 2011 Autor Opublikowano 6 Października 2011 Szukając radia muszę zwrócić szczególną uwagę aby miało wyjście na 8 głośników?
Kowi87 Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Nie ma takiego radia na 8 głosników, twoje obecne ma wyjscie na dwa głosniki, tylne dwa podłaczone sa pod wzmacniacz fabryczny, a 4 głośniki które podliczyłeś są to twittery- gwzidki - głosniki wyskotonowe które są podłączone do głosników zamontowanych z dołu drzwi, żeby to grało na innym radiu niz fabryczne musisz kupić specjalny adapter który poda sygnał na wzmacniacz, a głosnik niskotonowy przez RCA do radia niefabrycznego
Luka3s Opublikowano 6 Października 2011 Opublikowano 6 Października 2011 Kowi jesteś moim Bassowym Bogiem
TomeksWro Opublikowano 10 Października 2011 Autor Opublikowano 10 Października 2011 Kupując nowe radio rozumiem że zostanie zachowany dzwięk przestrzenny z wykorzystaniem 8 głośników i fabrycznego wzmacniacza, czy wszystkie radia mają możliwość takiego podłączenia?
Kowi87 Opublikowano 10 Października 2011 Opublikowano 10 Października 2011 jeśłi kupisz blaupunkta nic nie będziesz musiał przerabiac, inaczej musisz kupować adapter, albo samemu to obejsć, tu masz watek o niefabrycznym radiu co i jak http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=112310.0;highlight=wymiana+radia+na+niefabryczne
TomeksWro Opublikowano 12 Października 2011 Autor Opublikowano 12 Października 2011 Polecasz jakiegoś blaupunkta?
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Polecasz jakiegoś blaupunkta? nie znam godnych blaupunktów
TomeksWro Opublikowano 22 Października 2011 Autor Opublikowano 22 Października 2011 Czy model sony cdx gt300s jest dobrym wyborem, nie bedzie problemu z podlaczeniem za pomoca adaptera i czy zachowam efekt dzwieku przestrzennego?,
Kowi87 Opublikowano 22 Października 2011 Opublikowano 22 Października 2011 Czy model sony cdx gt300s jest dobrym wyborem, nie bedzie problemu z podlaczeniem za pomoca adaptera i czy zachowam efekt dzwieku przestrzennego?, o jakim ty dzwięku przestrzennym mówisz każde dobre radio niefabryczne rozłoży na łopatki starego concerta na systemie bose podłacz a sie przekonasz[br]Dopisany: 22 Październik 2011, 13:26_________________________________________________Musisz tylko kupić adapter
TomeksWro Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Witam kupiłem tego soniaka, jaki adapter musze dokładnie kupic?
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Cos tego typu http://allegro.pl/adapter-do-audi-a3-a4-a6-a8-tt-tylne-glosniki-tuba-i1872514353.html Tylko skontaktuj sie ze sprzedawcą czy do sony kostki pasują(powinny pasowac)
TomeksWro Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 To jest adapter do tylnich glosnikow ja potrzebuje zasilic zestaw 8 glosnikowy plus skrzynke basowa przez chinche
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 To jest adapter do tylnich glosnikow ja potrzebuje zasilic zestaw 8 glosnikowy plus skrzynke basowa przez chinche 8 głosników to masz seryjne mam rozumieć to i tak potrzebny ci taki adapter, aby to w ogóle grało pod niefabrycznym radiem. Radio sony powinno mieć odzielene wejscia RCA wiec żadne chinche adaptery nie potrzebne Ci(no chyba ze to naprawde jakaś dolna półka radia) Ps. w audi nie ma 8 głosników tylka są 4 dwudrozne gwizdków przy klamce nie licz jako odzielny głosnik, prżód jest zasilany pod radiem, a tył pod wzmakiem przy jednym z głosników bez adapteru nie zagra, chyba ze dociagniesz kable sygnałowe nowe do kostki
mercedres Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Masz Bose czy nokie na aktywnym tyle ?
TomeksWro Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Mam głośniki bossa, skrzynke podłącze przez niefabryczny wzmacniacz chinchami takze z tym nie bedzie problemów, nie wiem jedynie jaki kupić adapter żeby zagrały wszystkie glosniki na niefabrycznym radiu
mercedres Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Mam głośniki bossa, skrzynke podłącze przez niefabryczny wzmacniacz chinchami takze z tym nie bedzie problemów, nie wiem jedynie jaki kupić adapter żeby zagrały wszystkie glosniki na niefabrycznym radiu Czyli zmieniales glosniki?
Kowi87 Opublikowano 23 Października 2011 Opublikowano 23 Października 2011 Mam głośniki bossa, skrzynke podłącze przez niefabryczny wzmacniacz chinchami takze z tym nie bedzie problemów, nie wiem jedynie jaki kupić adapter żeby zagrały wszystkie glosniki na niefabrycznym radiu Musisz kupić adapter pod system bose, napisz do jakiegoś użytkownika alegro, np. do tego co wkleiłem linka o taki adapter pod system bose czy ma i po sprawie
TomeksWro Opublikowano 23 Października 2011 Autor Opublikowano 23 Października 2011 Głośniki z tego co wiem mam oryginalne
Rekomendowane odpowiedzi