Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BBK] Moje S4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2 zdjęcie do kalendarza :)

dokładnie :good: wyślij na październik, auto ma ogromne szanse :good:

Opublikowano
  • Autor

Zdjęcie wysłane na październik... :przebiegly:

Dodałem jeszcze 4 zdjęcia na pierwszej stronie

Opublikowano

piękna :slina::good:

Opublikowano

Miodzio!!! ;]

Opublikowano

:slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :slina: :good: :good: :good:

Furka Gitez Majonez

Opublikowano

ile pali ????? :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry:

Opublikowano

Coś pięknego :slina: :slina:

Opublikowano

Luks torpeda :blink::shocked::slina: graty fury :good: kierownica bym zmienił

Opublikowano

bardzo ladne to zdjecia bo auto takie sobie :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

ile pali ????? :chytry: :chytry: :chytry: :chytry: :chytry:

Rozumiem, że interesuje Cie rekord? :>

200km na baku (66l)

Rekord minimalny 12,5l/100km na trasie Bukowina-Radom (normalna jazda, od czasu do czasu dynamiczne wyprzedzanie)

Opublikowano

No i to jest śmieszne :) albo mnie stać na S4 czy A8 4.2 i stać mnie na paliwo. No chyba że w niedzielę do kościoła się pokazać . Śmieszy mnie takie podejście :decayed:

mnie bardziej śmieszy jak taki gazownik wyprzedza takich mądrusiów w ich dizzlach :D

Opublikowano
  • Autor

Nie ma co dywagować... Każdy jeździ, na czym chce i czym chce. Ja nigdy w przeszłości nie przekonałem sie do diesla, zawsze mialem dużą benzynę, bo oczekuję od auta czegoś więcej niz poruszanie się z punktu A do punktu B. Do LPG tez się nie przekonam, bo kupując dużą benzynę, robię to z premedytacją i wiem, że koszt 1km jest wysoki.

PS.Młody dobre zapalniczki, też są na benzynę

Opublikowano

Ładna Ska chociaż wole sedana, ale szacun za wybór też bym chciał eske b6 ale...

Opublikowano

jest :kox: :kox: s- line mi sie znudził s4 jest fajny :hi:

Opublikowano

Rozumiem, że interesuje Cie rekord? :>

200km na baku (66l)

Grubo :kox: 3 dychy na stówe :kox:

Gratuluje auta, bardzo ładne i wyposarzone jak należy :good:

Opublikowano
  • Autor

Ładna Ska chociaż wole sedana, ale szacun za wybór też bym chciał eske b6 ale...

Wcześniej miałem auto w nadwoziu cabrio, ale stelarz wózka dziecięcego zajmował cały bagażnik... więc avant to wybór, nie przypadek :>

Opublikowano

Świetne auto sam myślę zamienić moje A4 na S4 z tym że ja bym raczej szukał sedana bo auto z takim motorem nie nadaje się do wożenia wózka :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Świetne auto sam myślę zamienić moje A4 na S4 z tym że ja bym raczej szukał sedana bo auto z takim motorem nie nadaje się do wożenia wózka :tongue4:

A Chrysler 300c 5,7 V8 touring, to do czego niby jest? Do wożenia drabiny? :blink:

Silnik nie ma tutaj żadnego znaczenia, nie po to kupujesz S4, żeby jeździć cały cas 270km/h...

Jest wiele aut, które dadzą Ci nawet lepszą frajdę podczas wściekania się niż S4, ale...

wiąze się to z utratą komfortu, który dla niektórych jest ważny...

Wiadomo w S4 jest on inny niż w A4, ale jest zachowany w granicy,

w której normalnie mogę sie poruszać z dzieckiem po całej Polsce, bez obaw o kręgosłupy mojej rodziny.

Podsumowując...

Audi S4, to auto dla kogoś, kto wie co to znaczy, że samochód skręca, przyspiesza, hamuję i ma apetyt...

...a jednocześnie dla kogoś, kto potrzebuje, aby wygodny, a jednocześnie kubełkowy fotel, w którym siada po całodziennych rozmowach z klientami mógł się zagrzać, aby muzyka sącząca się z głośników grała czysto i wyraźnie, a także żeby system nawigacyjny poprowadził prosto do domu...

Jeśli szukasz auta, do mega wścieklizny, wydechu 3" i gwintu skręconego na maxa... To nie to auto, jeśli szukasz naprawde komfortowego auta, zostań przy A4... Jeśli natomiast S4 Ci odpowiada, to na przyszłość... :) ... Spokojnie można do niego wpuszczać dzieci, dziadka, babcię, a nawet psa czy kota... wszyscy będą zadowoleni :>

Opublikowano

Jeśli natomiast S4 Ci odpowiada, to na przyszłość... :) ... Spokojnie można do niego wpuszczać dzieci, dziadka, babcię, a nawet psa czy kota... wszyscy będą zadowoleni :>

i tesciowa sie zmiesci do bagaznika :kox: