Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJM] Fake s4 US /SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

strasznie późno turbo wstaje,moc jest za to fajnie wysoko:wink:

Opublikowano

tablica out out bo szpeci strasznie .... chociaz do zdjec mogłes ja zdjac jak juz musi byc

Opublikowano

Wiem wiem ze blacha szpeci ale to nie była sesja tylko postój na kawę i spontan foto a co do hybrydy to fajnie się śmiga juz tym dieslem:banan:

Opublikowano

No różnica na pewno będzie na plus,masz jakiegoś loga doładowania ?

Opublikowano
zdrowiutko, tablica z przodu psuje efekt ale rozumiem że być musi :wink:
do fotek bym zdjal jednak
Opublikowano

Hejtery-bohatery :decayed: to nie profi sesja, tylko foto cykniete pilotem od magnetowidu, jak będzie sesja to Sławek ogarnie jak należy :wink

Opublikowano
zdrowiutko, tablica z przodu psuje efekt ale rozumiem że być musi :wink:
do fotek bym zdjal jednak

Wyżej juz pisałem na temat blachy:wink:

---------- Post dopisany at 11:58 ---------- Poprzedni post napisany at 11:57 ----------

Hejtery-bohatery :decayed: to nie profi sesja, tylko foto cykniete pilotem od magnetowidu, jak będzie sesja to Sławek ogarnie jak należy :wink
dokładnie
Opublikowano
a ty kutwa co akwotat ? :grin:
Opublikowano
Dla mnie mega furka, tylko nie wiem czemu ale na rotorze widziałbym jakiś kolor :D

Rotor zostaje tylko w oryginale :wink:

---------- Post dopisany at 22:14 ---------- Poprzedni post napisany at 18:53 ----------

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20140428_001129_zpseadc6fcc.jpg

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/20140428_001203_zps31bf51c8.jpg

A tak dmucha hybryda

http://i1172.photobucket.com/albums/r571/slava4tdi/Hybryda_zpse7074e7c.png

Co to za hybryde założyłes?

Opublikowano

Arl

---------- Post dopisany 01-05-2014 at 21:24 ---------- Poprzedni post napisany 30-04-2014 at 12:05 ----------

trojka z przodu 20140429_181335_zpsf39b069f.jpg

Opublikowano

Panie kto to kupi potem.. :facepalm: na allegro stoja takie z 2000roku z przebiegiem po 147tys :decayed:

Opublikowano
Panie kto to kupi potem.. :facepalm: na allegro stoja takie z 2000roku z przebiegiem po 147tys :decayed:
Mam ori przebieg i dlatego nie kręciłem, a te z allegro to wiesz co to jest:grin: liczy się stan a cyfry cyframi :wink:
Opublikowano
Mam ori przebieg i dlatego nie kręciłem, a te z allegro to wiesz co to jest:grin: liczy się stan a cyfry cyframi :wink:
piekny wynik :wink:
Opublikowano

Panie ale mnie to nie interesuje, tu jest ponad 300 tys ! :decayed::decayed:

Przekaż to narodowi Sławek hehe :D ja po taką 300tysięczną bym szedl na kolanach :wink:

Opublikowano

Dlatego jak pojdzie do Żyda to nie w byle czyje ręce:wink:Z nowości to mi furę dziś scholowali i 220 eu w plecy:facepalm:

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

A dzięki dzięki:wink:

Opublikowano
Dlatego jak pojdzie do Żyda to nie w byle czyje ręce:wink:Z nowości to mi furę dziś scholowali i 220 eu w plecy:facepalm:

---------- Post dopisany at 18:57 ---------- Poprzedni post napisany at 18:55 ----------

A dzięki dzięki:wink:

:facepalm:ile??:kwasny:

Opublikowano

220 to i tak mało bo są parkingi za 290 :facepalm: a było by na mody:grin:

Opublikowano

a to czemu Cię odholowali?

Opublikowano
a to czemu Cię odholowali?

A bo trochę d*pa wystawala:decayed: Albo sie wk.ili Bo 5mc tak parkowalem, dawali karteczki z mandatem a nic nie przychodziło to się pewnie trafił jakis sluzbista i hol

Opublikowano

a no to lipa, mozna byłoby coś przymodzić, a tak kasa w piach:kwasny:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...