MAGIC87 Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 daniel miales jakies ciekawe pojedynki na szosie? ze 2 polonezy w gazie wciagnał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejf Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 daniels jakie masz doładowanie zadane? Ciekawy jestem też dawki... Moje spalanie nie małe bo dawka sporawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 daniels jakie masz doładowanie zadane? Ciekawy jestem też dawki... Moje spalanie nie małe bo dawka sporawa http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=225178.msg2767898#msg2767898 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 28 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 dejf dawka nie jest najwazniejsza,czas otwarcia wtryskiwaczy sie liczy moglby daniel zrobic logi jakies bysmy widzieli jak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 28 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2011 daniel miales jakies ciekawe pojedynki na szosie? prześladują mnie a6 3.0tdi,ostatnio na obwodnicy znowu udowodniłem wyższość starego a4 1.9tdi nad nową a6 3.0tdi 240ps ,propo logów możemy zrobić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 panie danielu ile te przeróbki pana kosztowały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 panie danielu ile te przeróbki pana kosztowały? pewnie kolo 5tysi no nie?? ja jak obliczalem to gdzies w tych granicach mi wyszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ~fmic 1000,turbo 1000, soft 1000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michail55 Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 jakie ladne okragle cyferki jeszcze pasowalo by koncowki bq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 panie danielu ile te przeróbki pana kosztowały? a co chcesz mi zwrócić połowe? -fmic 280zeta made in china -turbo dostałem -program (pytaj Witka bo nie pamiętam) -dolot (pytaj Pawła bo uleciało mi gdzieś) -pipercross 80zeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 panie danielu ile te przeróbki pana kosztowały? a co chcesz mi zwrócić połowe? -fmic 280zeta made in china -turbo dostałem -program (pytaj Witka bo nie pamiętam) -dolot (pytaj Pawła bo uleciało mi gdzieś) -pipercross 80zeta pipercross? o co kaman? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 O filtr raczej chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 O filtr raczej chodzi. ile to daje mocy??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 O filtr raczej chodzi. ile to daje mocy??? a z 30 jak naoliwisz oliwa z oliwek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 2 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 O filtr raczej chodzi. ile to daje mocy??? a z 30 jak naoliwisz oliwa z oliwek za takie posty normalnie leci kropek - wiec ostrzegam zeby pozniej nie bylo zdziwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniels Opublikowano 3 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2011 O filtr raczej chodzi. ile to daje mocy??? turbo delikatnie wcześniej wstaje co do mocy opinie są podzielone :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koterni Opublikowano 7 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja mam taki filtr różnica mało odczuwalna,trzeba by na hamowni sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Ciekawe kiedy się tak wysilony silnik rozpadnie.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A dlaczego miałby się rozpaść ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszmak7 Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A dlaczego miałby się rozpaść ?? bo jest nadmiernie wysilony,chociażby przez to nie da rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi