Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wykres MR Motors-projekt prawie ukończony +200ps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to teraz ja pozwolę sobie coś wrzucić na szybko przed godzinką wracałem z trasy i był kawałek prostej :wink4:

50-100 na 3 biegu reszta niestety na 4 i na 5

2 osoby ja 105 kg i kolega 110 kg pełen bak koło zapasowe i jakieś 40 kg w miedzi w bagażniku :polew:

50-100 wychodzi mi jakies ~5sek. Nie kusi Cie, żeby zrobić program u Mr Robaka;)?

dejf ja już jestem po programie u Rogala wypluło 165 KM i 391 Nm (wykres jest w innym wątku), także na seryjnym setupie nic więcej się nie wyciśnie.

Plany są na wiosnę na suszarkę BRD lub CAH do tego prawy IC, korekta i powinno być lepiej.

B7 w Avancie to ciężka krowa (1565kg) plus obciążenie jakie miałem daje taki wynik i ścigantem nigdy nie będzie nawet na setupie 200 KM i 430 Nm ale nie też nie takie miało być założenie.

Opublikowano

to teraz ja pozwolę sobie coś wrzucić na szybko przed godzinką wracałem z trasy i był kawałek prostej :wink4:

2 osoby ja 105 kg i kolega 110 kg pełen bak koło zapasowe i jakieś 40 kg w miedzi w bagażniku :polew:

50-100 wychodzi mi jakies ~5sek. Nie kusi Cie, żeby zrobić program u Mr Robaka;)?

dejf ja już jestem po programie u Rogala wypluło 165 KM i 391 Nm (wykres jest w innym wątku), także na seryjnym setupie nic więcej się nie wyciśnie.

Plany są na wiosnę na suszarkę BRD lub CAH do tego prawy IC, korekta i powinno być lepiej.

B7 w Avancie to ciężka krowa (1565kg) plus obciążenie jakie miałem daje taki wynik i ścigantem nigdy nie będzie nawet na setupie 200 KM i 430 Nm ale nie też nie takie miało być założenie.

Zgadza się, w B7 praktycznie jedzie tylko 3.0. Nie zauważyłem nigdzie w podpisie, że jesteś po programie. Myślałem, że to seria.

Szerokości :) może się kiedyś spotkamy ;)

Opublikowano

Zgadza się, w B7 praktycznie jedzie tylko 3.0. Nie zauważyłem nigdzie w podpisie, że jesteś po programie. Myślałem, że to seria.

Szerokości :) może się kiedyś spotkamy ;)

Dokładnie 3.0TDI zaczyna jechać, a po dobrym programie to już zap.....la :kox:

Mi zależy na dość sprawnym przemieszczaniu się oraz na tym żeby nie pocić się przy każdym wyprzedzaniu a już po chipie jest mimo wszystko znacznie lepiej :wink4:

na pewno się spotkamy w końcu Płock to mała mieścina.

Pozdro :)

Opublikowano
  • Autor

to coś wyjdzie inaczej jak u innego pana zrobi program?

:polew: :polew: "...u innego pana" :polew:

Opublikowano

Dobre masz opony że na drugim biegu kontrola trakcji się nie załancza.

nie wiem czy dobre czy samochód nie domaga. Na 18" zrywało a teraz jest na 16" zimowych Dunlop WS i jakoś tak na tym filmie nie zerwało.

nie wiem może nie cisnąłem do końca.

teraz mam problemy z autem więc nic nie nagram.

Opublikowano

Panowie takie pytanie, ile wam wychodzi spalanie przy dokoksowanych awx avf po mieście, jestem przed zabiegiem i ciekaw jestem ile będzie palić jak teraz poniżej 8 w małym mieście mam problem, przy obecnych temperaturach

Opublikowano

Rzeczywiste spalanie czy z FISa - na FISie u mnie srednio 7.3

Opublikowano

Panowie takie pytanie, ile wam wychodzi spalanie przy dokoksowanych awx avf po mieście, jestem przed zabiegiem i ciekaw jestem ile będzie palić jak teraz poniżej 8 w małym mieście mam problem, przy obecnych temperaturach

U mnie przy jeździe tylko po mieście wychodzi 8,2-8,5 i moge dodać że spalanie za bardzo się nie zmieniło w stosunku do tego jakie było przed modyfikacją.

Opublikowano

dokladnie bo na codzien nie wykorzystujesz 100% mocy chyba ze trzeba,dlatego pali jak seria

Opublikowano

zalezne od stylu jazdy, jakie miasto koło itd :good:

przy normalniej jezdzie w 8 sie zmiesci

Opublikowano

U mnie średnia na FIS 6.8 już od dłuższego czasu, jazda miasto/trasa - 50/50, ale myślę że tak naprawdę jest to ok. 7-7.5

Opublikowano

no to ładnie :tongue4: no nic zobaczymy jak będzie po programie ale jak na razie wg komputera wychodzi mi 8 (odcinki max 12km) i w sumie pokrywa się to z realnym spalaniem.

Opublikowano
U mnie średnia na FIS 6.8 już od dłuższego czasu, jazda miasto/trasa - 50/50, ale myślę że tak naprawdę jest to ok. 7-7.5

ale masz A3 :tongue4: inna waga

Opublikowano

Dejf sporo ci pali jak na jazde ciagle z gorki :decayed:

Opublikowano

mhm moia spala 11 w mieście :thumbdown:

Opublikowano

spoko mój przy w miare dynamicznej jeździe w mieście 10-11:) dynamiczna trasa 8-9 trasa zgodnie z przepisami 6,5

Opublikowano

10l w wawie przy moto godzinach, w weekendy 8l , trasa 6.5 przy prędkosciach 130-140 km/h, przy 100 km/h 5.5l , napęd quattro, gumy 225/45/17, zrobione na programie 24 tyś :)

Opublikowano

To nie jest temat o spalaniu. Troche odjechaliscie od glownego watku...

Opublikowano
  • Autor

To nie jest temat o spalaniu. Troche odjechaliscie od glownego watku...

dokładnie,nikt już wykresu mego nie widzi? :naughty:
Opublikowano

daniel miales jakies ciekawe pojedynki na szosie?