Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Wykres MR Motors-projekt prawie ukończony +200ps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A to mój filmik graty seria+wirus jedyne co może wpływać na przyspieszenie to filtr gąbkowy

Gorszej jakości i coś start mi nie wyszedł ale tak jak chciał MAGIC87

Opublikowano

zrob film od 50 a nie od 30 i podłoga :good:

Opublikowano

nagraj 50-160

Opublikowano

Czasy mierzycie a na zegarach choinka :decayed: - nawet wody do spryskiwaczy nie naleja bo dobrze troszke lzejszy :kox:

Magik - bez stopera widac ze lepiej sie pobiera :good:

Opublikowano

nawet wody do spryskiwaczy nie naleja bo dobrze troszke lzejszy :kox:

woda uciekała bo spryski na lampach przeciekały ale żarówkę wyjąłem specjalnie :polew:

poza tym to tylko poglądowe filmy i ja jestem z innej kategorii cięższe auto z krótszą skrzynią

Opublikowano
spokojnie będzie kolejny clip pojadę sam

nagraj cos wiecej 50-100

80-160 :good:

Opublikowano
  • Autor

Czasy mierzycie a na zegarach choinka :decayed: - nawet wody do spryskiwaczy nie naleja bo dobrze troszke lzejszy :kox:

Magik - bez stopera widac ze lepiej sie pobiera :good:

no właśnie ja jeszcze teściową z tyłu miałem o której nie wspomniałem... :polew: i wałówe w bagażniku
Opublikowano
Magik - bez stopera widac ze lepiej sie pobiera good

ja tam miałem soft pod AWX

Opublikowano

no i teraz jest całkiem przyzwoicie :good: widać masa kolegi czy też teściowej robiła swoje :gwizdanie:

widzę, że FIS wyłączyłeś żeby niektórzy nie czepiali się braku płynu od sprysków :polew:

Opublikowano
  • Autor

no i teraz jest całkiem przyzwoicie :good: widać masa kolegi czy też teściowej robiła swoje :gwizdanie:

widzę, że FIS wyłączyłeś żeby niektórzy nie czepiali się braku płynu od sprysków :polew:

jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa...próby jeszcze będą nie do końca mnie zadowala ten wynik :gwizdanie:
Opublikowano

Na wyłączonym fisie błędy pokazuje wiec dla dociekliwych płyn kolega miał nalany i żarówki w komplecie:)

Opublikowano
  • Autor

Na wyłączonym fisie błędy pokazuje wiec dla dociekliwych płyn kolega miał nalany i żarówki w komplecie:)

dokładnie,po za tym nie lubię choinki na desce mimo że niebawem swięta :kox:
Opublikowano

jeszcze nie powiedziałem ostatniego słowa...próby jeszcze będą nie do końca mnie zadowala ten wynik :gwizdanie:

a co mozna poprawic?jedynie wieksze nachylenie terenu
Opublikowano

Można wcisnąć sprzęgło i podpąpować gazem:)

Opublikowano
  • Autor

Można wcisnąć sprzęgło i podpąpować gazem:)

można zmienić filtr paliwa i wlać konkretnego paliwa,bo jakiś syf mam i przy okazji zmienić filtr powietrza bez pompowania gazem i zmian nachylenia terenu :polew:
Opublikowano

co do tych sprysków to żart oczywiście ;)

w takim razie zwracam honor myślałem, że na wyłączonym fisie jest tylko ciemność :wink4:

Opublikowano

bez przesady to nic nie da...

Opublikowano
  • Autor

da 2 setne lepiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: a to już dla niektórych coś
Opublikowano

da 2 setne lepiej :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

:> :>

zawsze to szybciej niz wolniej :decayed:

Opublikowano

Myślę, że najwięcej dałyby wydajniejsze wtryski.