WIŚNIA Opublikowano 12 Października 2011 Opublikowano 12 Października 2011 Witam jak w temacie potrzebuje głowicę z wałkami do AJL i się zastanawiam czy podejdzie od innego silnika
pioteros Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 od AEBa na pewno, podobno jest lepsza? a przynajmniej taka sama a co do ADRa to nie wiem, prawdopodobnie też
moskal Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Ze tak spytam : po co ???? Konstrukcja silników AJL AEB jest taka sama , różnią sie softem , wałki sa identyczne , głowice też. Jak chcesz mieć mocniejszą góre to pakuj wałki z ADR
dobis1 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 Ze tak spytam : po co ???? Konstrukcja silników AJL AEB jest taka sama , różnią sie softem , wałki sa identyczne , głowice też. Jak chcesz mieć mocniejszą góre to pakuj wałki z ADR WIŚNIA pyta bo ma głowicę swoją do wyj....ania. I pytanie czy można zamienić od innego silnika.... od ADR-a jest pełno na aukcjach... Czy komplet ADR - wałki mówisz że będą lepsze niż seryjne a głowica podejdzie??
WIŚNIA Opublikowano 13 Października 2011 Autor Opublikowano 13 Października 2011 no właśnie wałki są przytarte od strony koła rozrządu i czujnika poł. wałka reszty mostków jeszcze nie ściągałem ale dzisiaj chyba ogarnę temat i napisze jak to wygląda [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 13:20_________________________________________________jak wrócę z CB będe miał kabel do telefonu wrzucę pare fotek
moskal Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 WIŚNIA pyta bo ma głowicę swoją do wyj....ania. I pytanie czy można zamienić od innego silnika.... od ADR-a jest pełno na aukcjach... Czy komplet ADR - wałki mówisz że będą lepsze niż seryjne a głowica podejdzie?? nie wiem jak kanały ale wałki są w ADR ostrzejsze , wyzej go wkrecisz. Najlepiej napisz do usera gregory , on ma 1.8T w małym palcu , na bank pomoże
wodi87 Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 mam pytanie co daja walki od ADR? czyli jak szybciej sie wkreca na wyzszych obrotach?
moskal Opublikowano 13 Października 2011 Opublikowano 13 Października 2011 mam pytanie co daja walki od ADR? czyli jak szybciej sie wkreca na wyzszych obrotach? są ostrzejsze Panowie do takich informacji to polecam forum www.racingforum.pl a nie tą popierdółke
WIŚNIA Opublikowano 14 Października 2011 Autor Opublikowano 14 Października 2011 mam pytanie co daja walki od ADR? czyli jak szybciej sie wkreca na wyzszych obrotach? są ostrzejsze Panowie do takich informacji to polecam forum www.racingforum.pl a nie tą popierdółke wiem już nadałem tam temat [br]Dopisany: 13 Październik 2011, 14:08_________________________________________________a od ADR-a bedzie do mnie pasować?
McBoss Opublikowano 15 Października 2011 Opublikowano 15 Października 2011 mam pytanie co daja walki od ADR? czyli jak szybciej sie wkreca na wyzszych obrotach? są ostrzejsze Panowie do takich informacji to polecam forum www.racingforum.pl a nie tą popierdółke ot klubowicz
WIŚNIA Opublikowano 25 Października 2011 Autor Opublikowano 25 Października 2011 panowie pytanie na szybko od APT głowica do mnie podejdzie?[br]Dopisany: 24 Październik 2011, 20:44_________________________________________________dalij pisać bo głowica czeka [br]Dopisany: 24 Październik 2011, 21:48_________________________________________________??
pioteros Opublikowano 25 Października 2011 Opublikowano 25 Października 2011 wedlug mnie powinno podejsc bez problemu, wszystkie 1.8T bazowo sa bardzo podobne wrecz takie same
WIŚNIA Opublikowano 2 Listopada 2011 Autor Opublikowano 2 Listopada 2011 wedlug mnie powinno podejsc bez problemu, wszystkie 1.8T bazowo sa bardzo podobne wrecz takie same właśnie to jest chyba 1.8 wolno ssak więc się zastanawiam [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 18:18_________________________________________________więc APT ma mniejsze kanały dolotowe w głowicy,o jakieś 1cm
Rekomendowane odpowiedzi