Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] Niebieski Avant - wersja rozwojowa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

strasznie ciężko wchodziły :confused4: bałem się mocniej nacisnąć ale leżą :good: a teraz zamiast patrzeć na drogę to na nie zerkam :gwizdanie:

Opublikowano

Wypas Avancik! :) ten kolor to mistrzostwo świata :) szukałem Audioli w tym kolorze przy kupnie ale nie było nic sensownego w kapitale jaki miałem do wykorzystania :tongue4:

Czekamy na dalsze mody :) [br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 08:22_________________________________________________i co do pomysłu na koło - ładuj tutaj tą 18stkę w kość słoniową z poler rantem :D

Opublikowano

Bubsonowy kolor :decayed:

Opublikowano
  • Autor

18 od mercedesa ? :> no nie wiem.....

Opublikowano

18 od mercedesa ? :> no nie wiem.....

nie koniecznie merce, ja tutaj widziałbym u Ciebie łopaty z rs6 :)

Opublikowano
  • Autor

Też bym je chętnie u mnie widział :gwizdanie:

zastanawiam się nad takimi

6258852335_90a7f1b46c_b.jpg

ale te to chyba 17 jedynie można znaleźć :mysli:

tylko nie chcę pchać gwinta, tak -40 max na co ewentualnie się kiedyś zdecyduje.

Opublikowano

ta felga nie będzie wyglądać jeśli założysz 225/45 i zawieszenie -40 :no:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie, tu musi być gleba :embarrassed: wypoleruję rant, pomaluje na kość słoniowa moje pancerniaki i będzie :good: na jakiś czas

Opublikowano

tylko nie chcę pchać gwinta, tak -40 max na co ewentualnie się kiedyś zdecyduje.

tutaj to raczej Air Ride :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No i powodzenia w drodze do pracy :cool1: na moje nieszczęście sąsiad często ma felgi na handel i kusi mnie :evil: tylko jest mały kłopot.....

sponsora brak ;(

Ostatnio jakoś powoli centralny zamykał drzwi otwierał. Później tylna klapa w ogóle się nie zamykała. Postanowiłem sprawdzić o co kaman :mysli:

Wyjąłem pompkę centralnego (jak wyczytałem na forum co sprawdzić) a tam miazga :facepalm: ferrytowy wirnik się rozsypał.

636d4c681126028c4ccb047fed6f9c.jpg

Dobrze, że w Brzegu na szrocie dostałem za 50zł jakąś pompkę od Audi i podmieniłem wirnik. Najważniejsze, że działa. Klapa dla odmiany zamyka się ale nie otwiera ze wszystkimi drzwiami :wallbash: tylko środkowy przycisk na pilocie. Pewnie styki nad rejestracją padły :mysli:

Opublikowano

Ja takie kolego kupiłem w 16 calach :naughty: I na 1BA u mnie będzie kosa w uj :cool1: A te dekielki od Porsche wymiatają :slina:

Opublikowano

picuj te kółka :) i buda obowiązkowo w dół, może gwint zamiast sprężyn obniżających :D

Opublikowano

jaki masz profil laczka na tych 17`??

Opublikowano
  • Autor

Na tych Rialach? 225/50/17 komfortowo jak na 16" :naughty: tak serio to te opony były na tych felach bo to z mercedesa a że jeszcze sporo ich było to po co kupować inne? dojeżdże te a póżniej 205/45 będę szukał.

Fajnie ty było gwinta wrzuciale :> teraz kasa na picowanie kółek i dystanse pójdzie więc gleba poczeka (pewnie do wakacji). Raczej dobre sprężyny ale cóż, czas pokaże :decayed:

Opublikowano

Spoko, bo mam do kupienia oponki 215/50/17 i bałem się, że źle będzie wyglądał taki wysoki balon, ale widzę, że u Ciebie jest git więc chyba się skuszę :)

Opublikowano
  • Autor

Git nie git ale ja mam amory 1BA i springi 1BE więc.... :gwizdanie: na wiosnę wpadają amory 1BE to się zobaczy jak to siedzi. Poza tym Twoje oponki będą inaczej wyglądać bo się ciutkę naciągną a nie tak jak moje.

ostatnio takie koła wpadły mi za śmieszna kasę w ręce

ed23cdd183620bbd6a53843e2d992.jpg

Bardzo zniszczone ranty:kwasny: przymierze się i może zagoszczą u mnie :whistling: jak dam radę finansowo...

Opublikowano

coraz bardziej podoba mi się to kółko :decayed:

jaki plan na koło masz? poler rantu? może w jakiś popaprany kolor środek prysnąć? :decayed:

hahaha, chciałem poszukać jakiś fot przez google, wpisałem "rh zw1 a4 b5" i zobacz Karin co mi google pokazał:

karinminiaturkawgoogle.jpg

:)

Opublikowano
  • Autor

Środki nie są zniszczone więc jeszcze pokulają się tak jak są. Jak już fura osiągnie pożądany poziom (zglebienia) to zaatanawiam się nad grafitem/kością słoniową lub czymś innym. U mnie co tydzień inny pomysł więc ..... się zobaczy :decayed:

Junior, w pracy jestem a mam neta poblokowanego i nie wszystki fotki mi się otwierają :confused4: wieczorkiem zerkne

Opublikowano

Środki nie są zniszczone więc jeszcze pokulają się tak jak są. Jak już fura osiągnie pożądany poziom (zglebienia) to zaatanawiam się nad grafitem/kością słoniową lub czymś innym. U mnie co tydzień inny pomysł więc ..... się zobaczy :decayed:

Junior, w pracy jestem a mam neta poblokowanego i nie wszystki fotki mi się otwierają :confused4: wieczorkiem zerkne

:good:

co do koloru wnętrza koła to może w kolor auta? ;] masz zayebisty kolorek, fajnie by to się zgrywało

Opublikowano
  • Autor

Póżniej wkleję foty z moich nieudolnych VT :naughty: