Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziś K03s, niedługo mutant BV5S+/K03S :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak chcesz, ja w sumie tylko chcialem zmierzyc czasy w porownaniu do serii AJL, bo jestem ciekaw czy moment ma poprawiony wiec byl pomysl zeby pogonic auto na obydwu sterach na trojce od powiedzmy 60-130km/h - a tak to mi nie jest poki co potrzebny

Opublikowano

jak go Tomek ogarnie to Ci go odesle, obczaisz co i jak i jak bedziesz chciał to mi go wyslesz

na te chcwile nie mam zadnego auta żeby go podmienic

Opublikowano

moze i tak byc, z tomkiem juz pisalem i cos mowil ze ok 170 kuniow tam bylo

VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

Opublikowano

a na czyim aucie robili logi ?

Kłaku ma na 5 wtyczkach, chyba że na Włodiego jułesie ...

Opublikowano

nie wiem tego nie chwalil sie :) grunt ze jezdzi w naszych zabytkach a to duze ulatwienie, bez lutowania

Opublikowano

a to Menda, nic mi nie dzwonił

widocznie stwierdzili ze bieda i nie zawracali mi d....

Opublikowano
aaaaaaaaaa własnie..... jak tam moja ruina ?

bo już zapomniałem że w ogóle ją mam :facepalm:

bedzie jeżdzić, na razie faze hybrydy łan stejdż chce jeszcze wiekszy zrobić w wersji P&P i chyba sie uda :D

qrna 80% małolatów z osiedla juz sie mnie pytało czy ona do sprzedania :) jak powiedziałem że to ma 400KM i ponad 500Nm to fotki se cykali przy niej :)

Jak nie do sprzedania to przyjadą w nocy i sami wezmą, za free :grin:

Dev, a z tego mojego rupiecia coś będzie?

Opublikowano

jutro dam znac, tez mnie to juz wqurwia....

Opublikowano
  • Autor

miało być dziś strojonko, ale niestety aura wakacyjna nie sprzyjała :/ FFFFFAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAKKKK!!!!!!

Opublikowano

a dzis jest nowy dzien ! :D

Opublikowano
  • Autor

No i mówiąc najprościej, fizyki nie oszukasz :/ jest miło, o wiele milej niż było, ale będzie może jeszcze milej :) narazie zrobiony 1bar bez peaka, WG seryjny niestety nie daje już rady na tym żeliwie, makabrycznie ciasno na takie przepływy :/ jedyne co zostaje jeszcze do zmodzenia w takim wypadku to szlifowany wirnik k04-015 + roztoczenie muszli i utwardzić gruche na jakies 0,6bara, albo kolektor z zewnetrznym WG? Kolor kolektora, muszli i wydechu wściekły czerwony po butowaniu, EGT za muszlą max 750stopni czyli jest elegancko. Świeczki do wymiany na mocniejsze, bo zapłony kapke cofa. Wieczorem dalsze mody :)

Opublikowano

Dlatego właśnie K04-015 ma większy wirnik po stronie gorącej. Z tego samego powodu też Scrollproduct roztacza gorącą stronę i wkłada jeszcze większy wirnik a Frankenturbo F21 ma jeszcze większy wirnik po stronie gorącej i na dodatek HiFlow kolektor wydechowy bo z gówna bata nie ukręcisz. EGT bardzo rosnie. Nie "przepchniesz" przez gorącą strone takiej mocy.

Opublikowano
No i mówiąc najprościej, fizyki nie oszukasz :/ jest miło, o wiele milej niż było, ale będzie może jeszcze milej :) narazie zrobiony 1bar bez peaka, WG seryjny niestety nie daje już rady na tym żeliwie, makabrycznie ciasno na takie przepływy :/ jedyne co zostaje jeszcze do zmodzenia w takim wypadku to szlifowany wirnik k04-015 + roztoczenie muszli i utwardzić gruche na jakies 0,6bara, albo kolektor z zewnetrznym WG? Kolor kolektora, muszli i wydechu wściekły czerwony po butowaniu, EGT za muszlą max 750stopni czyli jest elegancko. Świeczki do wymiany na mocniejsze, bo zapłony kapke cofa. Wieczorem dalsze mody :)

No to jaki tam przepływ pokazało przy 1 barze i tym rozmiarze wirnika.. ? :) jakich swieczek chcesz uzyć ? masz jakies kreski albo loga ? :)

Opublikowano
  • Autor

No to jaki tam przepływ pokazało przy 1 barze i tym rozmiarze wirnika.. ? :) jakich swieczek chcesz uzyć ? masz jakies kreski albo loga ? :)

zaraz pojade zrobie jakiegos loga :) bo szczerze to sam nie wiem co tam sie dzieje :) ale jedzie miło :) w sumie Paweł powiedział że tam jeszcze nie skończone, bo trzeba dopracowac mape na dole i zobaczyc co tam z zapłonami teraz sie dzieje; swieczki F5DPOR już założone

---------- Post dopisany 04-07-2014 at 01:42 ---------- Poprzedni post napisany 03-07-2014 at 23:14 ----------

nocne hasanie po obwodnicy :) pierwszy na szybko VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM

drugi: VAGLOG - wklej logi z VCDS/VAG-COM standardowo pod standardową górke z II od toczenia do IV do odcinki : 0.90-28.83. Do poprawy napewno zakres 2000-3000 bo tam paliwo rozjechane bo kabaret był z sondą, włączyć fazator bedzie trzeba na bombie, i zajrzec do gruchy bo ta juz za mocno przechodzona chyba i trza od BEXa bedzie pewno załozyc :/ i nie wypisywać mi że tamto a sramto źle czy niedobrze, bo to jest hybryda na seryjnym wirniku nie szlifowanym i muszli, a zrobione w sposób który ja nazywam " nie dla rzeńików" :) dopracowanie tego tak mechanicznie jak i programowo to jest grubsza zabawa. Obecny wynik i tak mnie zadowala, a jak jeszcze sie da wypompować z tego to wogóle bedzie luksus. Na mocy wogóle mi nie zależy wiekszej bo i tak budziki zamyka, ale popracujemy z Pawłem nad elastycznością i wstawaniem, ale to już jak wsadze wirnik K04-015 szlifowany na 12stopni i WG mocniejszy :)

Opublikowano

215 g/s przy dobrym zapłonie w zupełności wystarcza do zabawy jak dla mnie :) to że turbo słabo wstaje to chyba wada TINPa.. mam racje ?

Musisz popracować nad większą d*pą z tego co pisałeś I powinien być miut ;) podobaja mi się Twoje czasy wtrysku, jakie wtryski ? jakbys kiedyś latał zrob jeszcze loga 3+20

Opublikowano

Sprawne k03s też tyle powinno napompować.

Opublikowano
  • Autor
Sprawne k03s też tyle powinno napompować.

chyba przy 5000RPM jak dowalisz na maxa boostu i na spadku tyle wydmucha, a potem na ryj poleci :) i po tygodniu łożysko oporowe przestanie istniec :)

Opublikowano

Jarek, zgłosi sie do Ciebie Pioteros, wyslesz mu prosze turbo z mojego złoma.

Opublikowano
  • Autor
215 g/s przy dobrym zapłonie w zupełności wystarcza do zabawy jak dla mnie :) to że turbo słabo wstaje to chyba wada TIMPa.. mam racje ?

Musisz popracować nad większą d*pą z tego co pisałeś I powinien być miut ;) podobaja mi się Twoje czasy wtrysku, jakie wtryski ? jakbys kiedyś latał zrob jeszcze loga 3+20

TINP bez przeprogramowania fazatora wstaje gorzej, ale jak fazator sie włączy to powinno być majonez, druga sprawa Paweł mówił że tam jeszcze zakres 2000-3000 do dopracowania bo tam ponoć kapke za ubogo. A wtryski mam od prosiaka Cayenny 4,5 turbo 440ccm/3bar.

---------- Post dopisany at 23:02 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ----------

Jarek, zgłosi sie do Ciebie Pioteros, wyslesz mu prosze turbo z mojego złoma.

bedzie jak mówisz :)

Opublikowano

Dzięki :hi: