Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Dziś K03s, niedługo mutant BV5S+/K03S :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a pokręcił trochie śrubkuf :) co by wartko sia zawijał :)

Opublikowano

Ło cho cho rakieta jest :naughty: :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wieczorkiem była mała ścinka :) Focus II ST w stanie prawie kolekcjonerskim 50-250 wyszedł do przodu tylko o długość, i to zaczynał odchodzić dopiero powyżej 210, myślałem że polegne o wiele wiele bardziej. Troche inne przełożenia skrzynia ma napewno, 3-4-5-6 ma krótsze odrobine. Jestem totalnie usatysfakcjonowany że moja mućka jednak czasem pokazuje bycze rogi :decayed:

Opublikowano

Weź się z nim jeszcze raz na mokrym :polew:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Właśnie się skleiłem że on mnie wziął tylko dlatego że na winklu prawym pakowałem się na wpiętej akurat V a on leciał po wewnętrznej i za***iście ściął go, a dystans został do końca taki sam. czyli FWD 2,5turbo 230KM+ niecałe 1400kg = Quattro 1,8turbo 300KM+ około 1680kg tak mniej więcej. Nie jest źle :banan:

Weź się z nim jeszcze raz na mokrym :polew:

my lecieliśmy z lotki od 50 to raczej nie byłoby różnicy, oprócz tego winkla :decayed:

Silniczek wrócił do serii, ale nie do końca takiej pełnej :naughty: na pokładzie wylądowała nówka sztuka hybra 2080H i DPek od Bizon Garage. O seryjny sofcik jak zwykle zadbał mistrza Zaprzalski z turbodiesel.pl. Głowica na seryjnej juz uszczelce, kolektor wydechowy ori portowany siedzi, swieczki z 2,0tsi. W sumie nie moge doczekac sie szoku jaki mnie czeka po przesiadce na diaboliczno-demoniczną serie :decayed::decayed::decayed:

Edytowane przez McGiver

Opublikowano

jednak 2080H ? a tak sie zapierałeś... ;) soft zostanie seria ? nie naciagnałes klienta na reaznko odrazu ?

Opublikowano
  • Autor

jednak 2080H ? a tak sie zapierałeś... ;) soft zostanie seria ? nie naciagnałes klienta na reaznko odrazu ?

Narazie bedzie seria, niech własciciel sie przyzwyczai do i tak 200KM+ bo jego 105KM obecna, według jego to jedzie jak szalone i żeby sie nie zdziwił :D Dlatego doszedłem do wniosku że zostawiam mu heble z przodu 320x30. Jak dojdzie do wniosku że już mu mało, turbodiesel.pl zadba o to by go kapke podkokśić. Załozyłem nowy rozrząd odrazu i boje się siadac za fajere, bo mogenie opanować :) Wydechu nie słychać, mocy nie bedzie czuć :P

Opublikowano

Pokaz foty nowej padaki c5 :)

Opublikowano

Ale lalunia. :witch:

Edytowane przez sawul

Opublikowano

fajna, 5 biegow?

Opublikowano
  • Autor

Ale lalunia. :witch:

Lalunia to dopiero bedzie :evil::evil::evil:

fajna, 5 biegow?

AWT był tylko w pieciu biegach, ta będzie w 6 i to już niedługo :decayed:

Edytowane przez McGiver

Opublikowano

rezaj rezaj.. :)

ja tym czasem mam nowy pomysł na k03 :D wirnik CNC inconel 9B ^^

Opublikowano
  • Autor

rezaj rezaj.. :)

ja tym czasem mam nowy pomysł na k03 :D wirnik CNC inconel 9B ^^

Powiem ci tylko jedno na ten temat :D korby najpierw zmeń bo spool jest gupi :kox::kox::kox:

Opublikowano

u omena juz 9B siedzi ?

Opublikowano
  • Autor

u omena juz 9B siedzi ?

tam 11B to już wstaje jak opentane bez fazatora, to ja nie chce myslec co bedzie na 9B :D Powiem ci że 9B sie idealnie nada na żeliwo 11.0, bo wstanie to ładnie i górą koksu przepuści ładnie. A u Omena to narazie kolejna kszynia biegów odeszła :decayed: tylko 17" zalozył i satelity odleciały z orbit :D

Edytowane przez McGiver

Opublikowano

i to bez Q.. Co robisz ze swoim sprzegłem ? BRD chyba tez nie da rady...

na tym wirniku i 23T to takiego boosta dostaniesz że fotel sie złamie :D zrob testy z TIMPem i bez :)

Edytowane przez Imhotet

Opublikowano

czemu brd ma nie dac rady? luzakiem przenosi 450nm od 1800 pewnie

Opublikowano

no moze mnie troszke poniosło...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

czemu brd ma nie dac rady? luzakiem przenosi 450nm od 1800 pewnie

tam bedzie coś mocniejszego niz BRD :decayed: 450niuta to na damskim booscie sie robi :D w quattro i 1650kg kapke inaczej to zrobie, bo dwumas od BRD to zabawka przy dwumasie z ATJa

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

No i nowy właściciel już se śmiga odmalowanym i dostrojonym kapke w turbodiesel.pl czortem :decayed:0,65 bara na samej górze, suszarka 2080H, DP 3", wtryski seryjne 320ccm 96%, N75 40% i 170g/s. Reszta osprzetu seryjna. Robi to robotę jednak za***iście nawet w tak ciężkim aucie w porównaniu do serii. Na testach 1bar 2200RPM, środkiem napompować 1,5bara zero problemu. Autko z VI biegu jedzie bardzo miło od 80km/h

Edytowane przez McGiver