Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no kiera extra, ja bym ją do domu zabierał żeby się nią bardziej nacieszyć :wink4:

Opublikowano
  • Autor

hehe ty to zawsze byłeś pomysłowy hehe

Opublikowano

:> montuj RNS'a teraz

Opublikowano

:> montuj RNS'a teraz

f*ck Navi program rob bedziesz bardziej zadowolony :kox:

Opublikowano

lewa rolka działa?

Opublikowano
  • Autor

DAVID programik narazie odchodzi na bok ponieważ słabe sprzęgło jest i dwumas tak myśle z pół roku jeszcze pojeżdze na tym co jest i wsadze sobie sztywne sprzęgło i wtedy wskoczy programik :) taki jest mniej wiecej plan hehe

ANTONIO wszystko śmiga bez problemowo można pytać SIEMIANA akurat jakoś tak się udało, że śmiga :decayed:

Opublikowano

to gites, ja jak miałem w b6 kierę z b7 to lewa rolka nie działała ale jak zamieniłem z kolega się na radia (on miał B7) to śmigało

no ale moja B6 była 2001 rok :wink4:

Opublikowano
  • Autor

yhym a moja jest jedną z ostanich sztuk z b6 ponieważ jest to 04.11.2004r a w listopadzie był koniec produkcji b6 jak sie nie myle

Opublikowano

piekna fura :good:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 21:27_________________________________________________

to gites, ja jak miałem w b6 kierę z b7 to lewa rolka nie działała ale jak zamieniłem z kolega się na radia (on miał B7) to śmigało

no ale moja B6 była 2001 rok :wink4:

Concert z ostatnich b6 tez dziala z multi b7 - niedawno ze swojej furki takiego concerta sprzedałem :wink4:

Opublikowano

ale ty pablo masz kiere z b8 jak sie nie myle

Opublikowano

ale ty pablo masz kiere z b8 jak sie nie myle

B8 B8 :wink4: jest nawet w tytule :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

no racja AIRWOLF ale w tej też podobno nie działała roleczka ale ja ze mam z samego końca produkcji to w tych juz podobno dzialala bezproblemowo i cale szczęście bo jest kozak :)[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 21:03_________________________________________________no i wkońcu przyszła pora na pakiet zimowy czyli zmiana kół na 195/65/15' :) jak wam się podobateraz black edition hehe :kox:

5312f3b701ea9a20m.jpg

Opublikowano
  • Autor

ale to co mi się najbardziej podoba w tym wszystkim to zawias kosmicznie to wyglada :) jak nawet jeden palec nie chce wejsc pomiedzy koło a nadkole hehehe

Opublikowano

Dokładnie takie same 17" zmieniłem na takie same 15", nie mogę teraz patrzeć na auto :thumbdown:.

Bardzo ładna A4 i fajne mody, powodzenia :wink4:!

Opublikowano
  • Autor

Dokładnie takie same 17" zmieniłem na takie same 15", nie mogę teraz patrzeć na auto :thumbdown:

a mi np sie podoba bo teraz jest wszystko czarne zero chromu zawsze chciałem mieć cos takiego

Opublikowano

Dokładnie takie same 17" zmieniłem na takie same 15", nie mogę teraz patrzeć na auto :thumbdown:

a mi np sie podoba bo teraz jest wszystko czarne zero chromu zawsze chciałem mieć cos takiego

odwazniki na kolach jeszcze musisz psiaknąć na czarno :decayed:

Opublikowano
  • Autor

odwazniki na kolach jeszcze musisz psiaknąć na czarno :decayed:

no masz racje zrobie sobie to w sobote ale jeszcze myślałem o kierunkach zeby zmienić na takie czarne z dioda ale nigdzie nie moge tego się doszukać (chodzi mi o te boczne kieruneczki oczywiscie)

Opublikowano

zastanawia mnie dlaczego przod auta stoi troche wyzej niz tyl ....? u mnie jest to samo nie wielka roznica ale drazni moje oko po zimie i tak przyjdzie gwint ale na zime wolal bym zeby stala rowno :disgust:

Opublikowano

tez tak mam, ten zawias s-line to standard, chyba troche siada tył, ciekawe jak wygladało to jak byl nowka.....

Ładna furka!!