Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[b6 avf] Black Edition full S-line :)+ Bixy + KW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja jestem ciekawy czy jest taka opcja cichego alarmu + zamykanie auta bez mozliwości wyjscia od środka. A maczeta to dobry pomysł hehe

oni to raczej przy otwartych drzwiach robią :gwizdanie: tak myślę że nie mają czasu na zamykanie drzwi :decayed: bach bach i spier_a_laka

a tak poważnie - tylko dobre AC.. i w chwili ubezpieczania musisz mieć wszystkie graty zainstalowane- ew. potem zmieniać i ich powiadamiać przy każdej zmianie..

Opublikowano
  • Autor

ja jestem ciekawy czy jest taka opcja cichego alarmu + zamykanie auta bez mozliwości wyjscia od środka. A maczeta to dobry pomysł hehe

oni to raczej przy otwartych drzwiach robią :gwizdanie: tak myślę że nie mają czasu na zamykanie drzwi :decayed: bach bach i spier_a_laka

a tak poważnie - tylko dobre AC.. i w chwili ubezpieczania musisz mieć wszystkie graty zainstalowane- ew. potem zmieniać i ich powiadamiać przy każdej zmianie..

no tak tylko że za wszystko trzeba dopłacać a i tak full pakiet sporo kosztuje bo ja np zapłaciłem w PZU 2450zł jak się nie myle [br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 13:30_________________________________________________

Nono Pawle u Ciebie jak zwykle ciekawie :kox:

No dopiero będzie ciekawie :):naughty:[br]Dopisany: 01 Grudzień 2011, 14:04_________________________________________________no i kolejny malutki mod czarne zwykłe lusterko wsteczne narazie zwykłe ale w późniejszym okresie bedzie fotochromatyczne :)

b21eb9c574a78d2fm.jpg5d46f287cd6d2c4dm.jpg

Opublikowano

no i kolejny malutki mod czarne zwykłe lusterko wsteczne narazie zwykłe ale w późniejszym okresie bedzie fotochromatyczne :)

b21eb9c574a78d2fm.jpg5d46f287cd6d2c4dm.jpg

:mysli: a jakie miałeś wcześniej?

Opublikowano
  • Autor

zwykłe szare pod kolor sufitu

Opublikowano

aaa no tak, zdziwilem się bo w b6 z 2001roku miałem jasny sufit a ciemne lusterko.. no a teraz mam wszystko ciemne i nawet nie wiedziałem że były zwykle jasne lusterka w b6 :rolleyes:

Opublikowano
  • Autor

aaa no tak, zdziwilem się bo w b6 z 2001roku miałem jasny sufit a ciemne lusterko.. no a teraz mam wszystko ciemne i nawet nie wiedziałem że były zwykle jasne lusterka w b6 :rolleyes:

to może ci ktoś w poprzedniku wyciągnoł czarny sufit. A co do ciemnego środka to jest malina :) jestem zaje... zadowolony z tego moda :kox:

Opublikowano

to może ci ktoś w poprzedniku wyciągnoł czarny sufit. A co do ciemnego środka to jest malina :) jestem zaje... zadowolony z tego moda :kox:

spotkałem kilka b6 2001-2002 i chyba we wsztstkich ktoś wyciągnął czarny sufit :naughty:

powaga.. może po prostu po lifcie tj 2003-2004 zaczęli stosować do jasnego sufitu jasne lusterka albo kolor był do wyboru :wink4:

Opublikowano
  • Autor

no ja nie wiem tym bardziej nie znam się hehehe :polew: :polew:

Opublikowano

ja mam szare :((

Opublikowano
  • Autor

ja mam szare :((

ty to lepiej wkońcu sie pochwal nowym nabytkiem a nie ukrywaj bo jest :kox: sztuka :)[br]Dopisany: 09 Grudzień 2011, 00:02_________________________________________________no i przyszedł czas na moim zdaniem najbardziej bajerancki mod :kox: :kox: :kox: RNS-E MMI :kox: :kox:

8d39d273dd6d782cm.jpg2cec9590d2e3b7bem.jpg2bcf4a492f3967dbm.jpg

Opublikowano

no no oczywiscie ze na plus i oby tak dalej :naughty:

Opublikowano

ile dales?

Opublikowano
  • Autor

staram się żeby nie szpecić autka :tongue4::wink4:

Opublikowano

No no no widzę, że ładny prezent na mikołaja :gwizdanie: :kox:

Opublikowano
  • Autor

hehe najlepszy jaki do tej pory miałem :) :)

Opublikowano
:slina: :slina: :slina:
Opublikowano

szybko działasz :good:

Opublikowano
  • Autor

to co jest pozmieniane to moim zdaniem najważniejsze rzeczy które powinny być w autku i ogromnie zmieniają wygląd :kox: za bardzo naoglądałem sie trych full wypasów tu na forum i stwierdziłem ze też bym chciał mieć coś takiego żeby choć troszku leciała :slina: na widok autka :) no i można powiedzieć że już jest prawie full s-line :)

Opublikowano

to co jest pozmieniane to moim zdaniem najważniejsze rzeczy które powinny być w autku i ogromnie zmieniają wygląd :kox: za bardzo naoglądałem sie trych full wypasów tu na forum i stwierdziłem ze też bym chciał mieć coś takiego żeby choć troszku leciała :slina: na widok autka :) no i można powiedzieć że już jest prawie full s-line :)

pięknie :good:

wszystko zdecydowanie na "+" no i wraz z rns-e autko wygląda co najmniej 5lat młodsze no nie :kox: