fantowski Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 http://img836.imageshack.us/img836/381/forino4karnadupajpg.jpg:grin: +10 i po co mu powiedziałeś
H4mm3R Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 On tak wyglądał jak w tym lesie stał co foty robił
pablo_ua4 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 no coz czasami na nature nie ma mocnych :polew:
pablo_ua4 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 Jebłem Pablo nie masz lekko potrafia wprowadzic czlowieka w obled nie?
pablo_ua4 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 20 Czerwca 2013 ziomale byly dobre hehehe fanta trzeba sie integrowac z goralami ---------- Post dopisany 21-06-2013 at 00:10 ---------- Poprzedni post napisany 14-06-2013 at 10:20 ---------- No i sie doczekalem na przesylke od Qwertego :decayed: teraz wiem ze wczesniej jezdzilem w ciemnosci heheheh lampy zostaly przerobione na bixenony do tego doszlo malowanie calosci na czarny mat, obrysowki USA, soczewka A6 C7, nowe przetwornice koito+nowe żarniki D4S ori. Efekt masakryczny:jerk: Efekt:slina: światla mijania: długie:
LOKO Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zayyebiście to wygląda! a do tego świeci
andr3i Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 mnie osobiscie do calosci czarnej ta pomaranczowa obrysowka sie nie widzi(z niczym sie to nie komponuje) zrobilbym jak ori bix maja + chromowany kierunek w srodku i ta biala fele tez bym dal w inny kolor reszta
kivlov Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Warto było montowac dystanse? Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem, ale na zywo tego nie widziałem.
H4mm3R Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 mnie osobiscie do calosci czarnej ta pomaranczowa obrysowka sie nie widzi(z niczym sie to nie komponuje) zrobilbym jak ori bix maja + chromowany kierunek w srodkui ta biala fele tez bym dal w inny kolor reszta Paweł lubi taki miszmasz
dudas307 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Nie masz za nisko ustawionych świateł jeszcze? Wydaje mi się po zdjęciu, że wiązka jakoś szybko opada
pablo_ua4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zayyebiście to wygląda! a do tego świeci no powiem ci ze pieknie sie zlalo z czernia teraz jest to co chcialem miac ---------- Post dopisany at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- mnie osobiscie do calosci czarnej ta pomaranczowa obrysowka sie nie widzi(z niczym sie to nie komponuje) zrobilbym jak ori bix maja + chromowany kierunek w srodkui ta biala fele tez bym dal w inny kolor reszta kolego ja nie lubie miec tego co wszyscy maja lubie cos innego
andr3i Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zayyebiście to wygląda! a do tego świeci no powiem ci ze pieknie sie zlalo z czernia teraz jest to co chcialem miac ---------- Post dopisany at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:45 ---------- mnie osobiscie do calosci czarnej ta pomaranczowa obrysowka sie nie widzi(z niczym sie to nie komponuje) zrobilbym jak ori bix maja + chromowany kierunek w srodkui ta biala fele tez bym dal w inny kolor reszta kolego ja nie lubie miec tego co wszyscy maja lubie cos innego oczywiscie Tobie ma sie podobac nie mnie
pablo_ua4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 ło mamo jak to świeci no powiem ci ze swieci dobrze polecam ---------- Post dopisany at 10:12 ---------- Poprzedni post napisany at 10:11 ---------- Nie masz za nisko ustawionych świateł jeszcze? Wydaje mi się po zdjęciu, że wiązka jakoś szybko opada wiesz co byllem wczoraj na stacji kontroli pojazdow gosc mi ustawial wiec chyba tak ma byc ---------- Post dopisany at 10:13 ---------- Poprzedni post napisany at 10:12 ---------- oczywiscie Tobie ma sie podobac nie mnie oczywiscie ale musial bys zobaczyc to na zywo wtedy mysle zmienil bys zdanie
Gość Edyta Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 ło mamo jak to świeci no powiem ci ze swieci dobrze polecam noo różnica jest nieziemska widzę to u siebie coraz bardziej widzi mi się ten czarnuch:wink:
pablo_ua4 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 no powiem ci ze naprawde warto taka jest roznica ze masakra niespodziewalem sie tego
Gość Edyta Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 nie tylko ty sie tego nie spodziewales:wink: a myslales juz na spryskami ? bo widze ze czeka ciebie to co mnie narazie jezdze tak jak jest ew jak sie doczepia bedzie trzeba cos pomyslec:whistling:
Rekomendowane odpowiedzi