fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 hammer a ty zamiast pomoc koledze doradzic itp to nic nie podpowiadasz Masz mój nr tel. to dzwoń, zawsze coś doradzę jeśli chodzi o tą kwestię to on ani nie dzwoni ani nie odbiera tel...
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 hammer a ty zamiast pomoc koledze doradzic itp to nic nie podpowiadasz Masz mój nr tel. to dzwoń, zawsze coś doradzę jeśli chodzi o tą kwestię to on ani nie dzwoni ani nie odbiera tel... ty ty ja sie poprawilem a teraz to ty nie odbierasz ani nie odpisujesz
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 hammer a ty zamiast pomoc koledze doradzic itp to nic nie podpowiadasz Masz mój nr tel. to dzwoń, zawsze coś doradzę jeśli chodzi o tą kwestię to on ani nie dzwoni ani nie odbiera tel... ty ty ja sie poprawilem a teraz to ty nie odbierasz ani nie odpisujesz bo dzwonisz wtedy kiedy nie mogę odebrać
H4mm3R Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 hammer a ty zamiast pomoc koledze doradzic itp to nic nie podpowiadasz Masz mój nr tel. to dzwoń, zawsze coś doradzę jeśli chodzi o tą kwestię to on ani nie dzwoni ani nie odbiera tel... Pakiet smsów ma ---------- Post dopisany at 10:25 ---------- Poprzedni post napisany at 10:25 ---------- Dziwisz się, Olkusz taki zadupie że zasięgu tam nie mają
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 hehehe wole mieszkac w Olkuszu niz na slasku buhahahaha ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- przod siedzi od blotnika do ziemi 61.2cm a tyl 63cm:wink:
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 hehehe wole mieszkac w Olkuszu niz na slasku buhahahaha ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- przod siedzi od blotnika do ziemi 61.2cm a tyl 63cm:wink: wyżej niż u mnie
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 hehehe wole mieszkac w Olkuszu niz na slasku buhahahaha ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- przod siedzi od blotnika do ziemi 61.2cm a tyl 63cm:wink: wyżej niż u mnie cale 2mm no ale przeciez mowilem ze bedzie wyżej troszku tylko jest jeden bol hehehe ja mam zderzak inny i dokladke
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 hehehe wole mieszkac w Olkuszu niz na slasku buhahahaha ---------- Post dopisany at 11:14 ---------- Poprzedni post napisany at 10:30 ---------- przod siedzi od blotnika do ziemi 61.2cm a tyl 63cm:wink: wyżej niż u mnie cale 2mm no ale przeciez mowilem ze bedzie wyżej troszku tylko jest jeden bol hehehe ja mam zderzak inny i dokladke no i prawie w ogóle nie wyciągasz auta z garażu a jak już to wieziesz się po nowiutkim asfalcie
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 no i prawie w ogóle nie wyciągasz auta z garażu a jak już to wieziesz się po nowiutkim asfalcie dzis bedziemy dzialac z tym i zrobimy tak zebys nie marudzil
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 no i prawie w ogóle nie wyciągasz auta z garażu a jak już to wieziesz się po nowiutkim asfalcie dzis bedziemy dzialac z tym i zrobimy tak zebys nie marudzil jak nie pojadę na rybki to przyjadę do Was
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 a moze lepiej bedzie spotkac sie w skale czy ojcowie i przy okazji jakas sesje walniemy:wink:
fantowski Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 a moze lepiej bedzie spotkac sie w skale czy ojcowie i przy okazji jakas sesje walniemy:wink: no tak bo w Olkuszu to nie ma gdzie robić i wstyd
pablo_ua4 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 no powiem ci ze jezeli chodzi o jakas miejscowke to naprawde jest straszna lipa:facepalm:
PABLO Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Przed chwilą widziałem na żywo glebę Pabla i powiem tak, wyście z fantowskim są wariaty
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 hehehe my sie staramy po prostu zeby to jakos wygladalo:decayed:nie przyjade juz do was na spota po takich akcjach jak byly wczoraj:polew:
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 tak jak Ci wczoraj obiecałem dorzucam kilka zdjęć do Twojego wątku : powiem tak, że furmanka robi wielką robotę na żywo o wiele lepiej.. widok Twojego wozidełka w lusterku wstecznym - zacny:naughty: fajnie, że się posłuchałeś i zrobiłeś niezłą glebę
fantowski Opublikowano 5 Lipca 2013 Opublikowano 5 Lipca 2013 ostatnie do kalendarza! przedostatnie spod ikei
pablo_ua4 Opublikowano 5 Lipca 2013 Autor Opublikowano 5 Lipca 2013 wiesz dobrze o tym ze ta choroba jest nieuleczalna niestety a ty mnie swoja gleba strasznie zaraziles no i musialem taka miec dziekuje oczywiscie za sesje no i spota z przygodami
Rekomendowane odpowiedzi