michail55 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 ja mialem tak ze ostatnio jak sciagalem to zeszly idealnie zostaly oczywiscie slady lakieru po sciagnieciu owych sladow zostaly wydarte slady w lakierze bezbarwnym na klapie w krztalcie tych ow znaczkow lakierowanie ok 350zl a nowa klapa czarna bez znaczkow na allegro 300 plus wysylka
pepik Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 ja mialem tak ze ostatnio jak sciagalem to zeszly idealnie zostaly oczywiscie slady lakieru po sciagnieciu owych sladow zostaly wydarte slady w lakierze bezbarwnym na klapie w krztalcie tych ow znaczkow lakierowanie ok 350zl a nowa klapa czarna bez znaczkow na allegro 300 plus wysylka Napisz jak to robiłeś, że wyszła taka lipa
michail55 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 sluchaj rozpuscilem wd 40 ze znaczki odeszly praktycznie bez wiekszych problemow pozniej dalej rozpuszczelm wd 40 i bardzo ladnie odchodzil klej a mimo to zostaly wglebienia i teraz mam mimowolnie dalej emblematy a4 1.9 tdi z tym ze wygrawerowane lipa ja uj
pepik Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 sluchaj rozpuscilem wd 40 ze znaczki odeszly praktycznie bez wiekszych problemow pozniej dalej rozpuszczelm wd 40 i bardzo ladnie odchodzil klej a mimo to zostaly wglebienia i teraz mam mimowolnie dalej emblematy a4 1.9 tdi z tym ze wygrawerowane lipa ja uj Kup taśmę dwustronną i przyklej, będzie ja ori bo wiesz gdzie przykleić
michail55 Opublikowano 17 Listopada 2011 Opublikowano 17 Listopada 2011 najwazniejsze zeby znalezc pozytyw w negatywach co prawda bedzie jak orginal hehe wlasnie sie do tego zabieram jutro sie bede bawic a na przyszosc kupuje nowa klape
yarek7504 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siemka...ja też po zabiegu(w końcu :gwizdanie:) ja porządnie namoczyłem je letnią wodą...potem grubsza nitka, benzyna ekstrakcyjna i po bólu...po bardzo dokładnym przyjrzeniu się można dostrzeć delikatne ślady ale to pewnie zniknie szybko
mlodyabc Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 U mnie zostało troche kleju i niestety benzyną ekstrakcyjną nie udało się zmyć. Myślę co dalej;/
Viwaldi Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 U mnie zostało troche kleju i niestety benzyną ekstrakcyjną nie udało się zmyć. Myślę co dalej;/ Spróbuj terpentyną
wladi Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Ja zmyłem część acetonem i prawie wszystko zeszło a resztę potem potraktowałem pastą tempo i zeszło wszystko:wink:
mlodyabc Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 U mnie zostało troche kleju i niestety benzyną ekstrakcyjną nie udało się zmyć. Myślę co dalej;/ Spróbuj terpentyną Co to terpentyna? ---------- Post dopisany at 17:06 ---------- Poprzedni post napisany at 17:06 ---------- U mnie zostało troche kleju i niestety benzyną ekstrakcyjną nie udało się zmyć. Myślę co dalej;/ Spróbuj terpentyną Co to terpentyna?
Viwaldi Opublikowano 26 Maja 2012 Opublikowano 26 Maja 2012 Szukaj w chemiczny lub marketach na działach z farbami albo aledrogo
Rekomendowane odpowiedzi