Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Gramy w BATTLEFIELD 3 » Lista graczy str. 1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

PABLO uruchomiłeś grę że szukasz słuchawek?

Da się grać z godzinę teraz :polew:

[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 13:28_________________________________________________

Z tego co pamiętam to już chyba miałeś kupić słuchawki ? Pół roku temu gdzieś. Jeszcze nie wybrałeś ?

Pół roku może nie :decayed:

Teraz będę chciał kupić ale na razie szukam jakieś dobre.

http://akg.rms.pl/przewodowe.php?rodz=audiofilskie

http://sennheiser.rms.pl/przewodowe.php?rodz=prof

Pewnie na początku marca kupię bo za nim posłucham opinie fachowców to trochę minie :kox:

Opublikowano

wczoraj mialem sporo wolnego czasu, wiec wzialem sie za ZADANIA :evil:

zrobilem kille BTR'em (bardzo szybko poszlo wbrew pozorom) i zostaly mi 2 najlatwiejsze zadania, czyli kille, headshoty itd...

podchodzilem znowu do baretek szturmowych, ale nie mam do tego gowna cierpliwosci :decayed:

Opublikowano

pecety :naughty:

A to już wiesz różnie bywa jeden będzie miał problem a u drugiego będzie spokój, kumpel kupił pół roku przed premierą BF3 nowy komp i u niego wszystko śmiga, ale jednak dużo osób ma z tym problem :wink4:[br]Dopisany: 20 Luty 2012, 11:27_________________________________________________

Dokładnie... :kox:

Nie wkuurwiajcie mnie bo zaraz polecę do Media i kupie na PS3 :decayed:

Mam też 560Ti i też mnie wywalało po kilku minutach, po upgradzie biosu karty graficznej gra śmiga jak trzeba i wydajność wzrosła :wink4:

Opublikowano

Ja wczoraj znowu siedziałem nad Mcom defenderem :disgust:

W dwóch meczach miałem 3xobrony zamiast 4x.. :thumbdown:

Opublikowano
  • Autor

Mam też 560Ti i też mnie wywalało po kilku minutach, po upgradzie biosu karty graficznej gra śmiga jak trzeba i wydajność wzrosła :wink4:

Powiesz mi co i jak bo słyszałem że mała pomyłka i karta do wywalenia :decayed:

Opublikowano

Wczoraj miałem śmieszną sytuację w BF3 - wsiadłem do jeta i akurat niefart chciał, że ciągle ubijałem 1 gościa - wyjechał z bazy, wjechał na mapę i po czołgu/tungusce - w końcu napisał mi tak:

imageooas.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ja nie wiem, czy to zrobie... nie moge sie jakos przekonac do szturmu

Opublikowano

ja nie wiem, czy to zrobie... nie moge sie jakos przekonac do szturmu

Ja też nie przepadam. Ale do Platyny została mi jedna misja w CO-OP, a właściwie przejście jej w określony sposób, no i zdobycie tej jednej beretki. Więc zamierzam dokończyć dzieła, żeby bez żalu kupić Skyrima, albo COD:MW3 :wink4:

Muszę przyznać, że ta gra jest naprawdę miodna.. Ale mogliby bardziej słuchać graczy i wydać kilka łatek.

A graliście na serwerach HARDCORE?

- ja zacząłem, fajny powiew świerzości :) [br]Dopisany: 22 Luty 2012, 14:46_________________________________________________

Wczoraj miałem śmieszną sytuację w BF3 - wsiadłem do jeta i akurat niefart chciał, że ciągle ubijałem 1 gościa - wyjechał z bazy, wjechał na mapę i po czołgu/tungusce - w końcu napisał mi tak:

imageooas.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Biedak. Kupił Bf3 pograł kilka godzin i trafił na Łukasza, dzięki któremu zrozumiał, że jest do d*py :polew:

On ma 10 lvl - takich się nie bije :decayed:

Opublikowano

ja gralem na HARDCORZE - fajnie jest :) ale wrocilism do NORMALA, bo jest wiecej akcji.

btw, Nosfer, mowiles, ze nie mozna dodawac serwerow do ulubionych... ja mam taka mozliwosc :mysli:

Opublikowano

A czym sie rozni hardcore od normala, bo nigdy tego nie obczajalem?? :gwizdanie:

Opublikowano

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/BackJauerPL/awards/181720790/xbox/

jeszcze 6 :decayed:

...i ostatnie zadanie :naughty:

http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/soldier/BackJauerPL/assignments/181720790/xbox/

A czym sie rozni hardcore od normala, bo nigdy tego nie obczajalem?? :gwizdanie:

przeciwnicy nie sa oznaczeni trojkacikami

nie ma odradzania zycia, pojazdy nie naprawiaja sie same

hmmm... cos tam jeszcze chyba bylo :mysli:

Opublikowano

Dopiszcie mnie: matim922 PC

Opublikowano
ja gralem na HARDCORZE - fajnie jest :) ale wrocilism do NORMALA, bo jest wiecej akcji.

btw, Nosfer, mowiles, ze nie mozna dodawac serwerow do ulubionych... ja mam taka mozliwosc :mysli:

Ja zawsze jak wchodzę w menu serwera to nie mam podświetlonego "dodaj do ulubionych".. Nie wiem czemu.

---------- Post added at 08:41 ---------- Previous post was at 08:40 ----------

W BF3 pozostało mi tylko jedno trofeum z Co-Opa i będzie calak :kox:

Kupiłem COD:Black Ops - gram sobie teraz w to.. :)

Opublikowano

hejka hejka oczywiscie ja gram tez w bf-a od poczatku jego istnienia czyli od 1942 tj, 2002 rok o ile pamietam :) nick oczywiscie czaki22 jak organizujecie mecze ?

---------- Post added at 08:48 ---------- Previous post was at 08:47 ----------

pc oczywiscie

Opublikowano

Nosfer wczoraj wbiłem szturm :)

Fly bez ustawki :) szwagier(Brodzis) na battlelogu możesz zobaczyć że nie było go w tym meczu, poszedł o 3 rano/nocy a ja siedziałem do 4, odpaliłem szturm i miałem fart bo graliśmy 3 na 4 w jednej rundzie uzbroiłem 4 MCOMy,

później zmieniłem serwer i 9 na 9 miałem 5/6 obron (grałem wsparciem-miny na MCOM i przyczaja za pudłem z USASEM) aha wydaje mi się że dobra mapka to AUTOSTRADA druga baza

Opublikowano

No to nieźle Ci się udało, bo powiem Ci, że ja też przyczajałem się na C4 i miałem obstawioną stację, a mimo tego zawsze coś było nie tak.. Nie mówię już ile razy miałem 3 obony.. Bo chyba ze 30 razy.. Mało telewizor nie poszedł ze ściany.. :D

Opublikowano

Ja tez wbilem oba szturmy w ostatnich dniach :)

Zostalo mi jeszcze zabicie 6 typow czyms latajacym i 4 typow czyms jezdzacym... z czasem wpadna.

Opublikowano

moicz fajnie się grało wczoraj..

Jak macie zamiar ze szwagrem dzisiaj też pograć to daj cynk wczęśniej, to odepnę konsolę zanim syna położe.. :)

Opublikowano

będziemy grać a przynajmniej ja będę :)

P.S skończyliśmy przed 5 heheheh

Opublikowano
będziemy grać a przynajmniej ja będę :)

P.S skończyliśmy przed 5 heheheh

Widziałem właśnie na battlelogu.. Widać kto ma do pracy na 8.00, a kto śpi przez pół dnia. : )

No to dzisiaj znosze konsolę, wołaj szwagra i gramy