Czaro_22 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 poksonss gram na PC. Tzn gram.... dzisiaj shade4 zmiótł mnie z powierzchni ziemi ps. Mial ktoś problem w multi że wywala z gry bo limit połączenia serwera przekroczony??? :wallbash: :wallbash: To ty grałeś ze mną dzisiaj na jakiś serwerze ? I nic się nie odzywałeś ? I ja takich problemów nie mam Za to wczoraj miałem dziwną sytuacje jak odpalałem grę to wywalał błąd ze gra jest źle zainstalowana i żeby ją przereinstalować, po resecie kompa wszystko działało
Nosfer Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Nienawidzę tej gry I głupich snajperów i zasranych kloców w samolotach i helikopterach :rant: se znaleźli miejsca na łatwe fragi :rant: Kto to wogóle wymyślił :rant: NOOB
Czaro_22 Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 odezwały się noł lajfy z 70 lv :polew:
insane_Infinity Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 ja mam 49lvl http://battlelog.battlefield.com/bf3/soldier/THE_Grime_Ripper/stats/260104928/
insane_Infinity Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 jakie maniaki ??? o co kaman leszczu
PABLO Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 jakie maniaki ??? o co kaman leszczu Idź ty lamo, tylko byś z bazooką latał
pokson Opublikowano 28 Grudnia 2011 Opublikowano 28 Grudnia 2011 poksonss gram na PC. Tzn gram.... dzisiaj shade4 zmiótł mnie z powierzchni ziemi ps. Mial ktoś problem w multi że wywala z gry bo limit połączenia serwera przekroczony??? :wallbash: :wallbash: To ty grałeś ze mną dzisiaj na jakiś serwerze ? I nic się nie odzywałeś ? I ja takich problemów nie mam Za to wczoraj miałem dziwną sytuacje jak odpalałem grę to wywalał błąd ze gra jest źle zainstalowana i żeby ją przereinstalować, po resecie kompa wszystko działało Żebym to ja jeszcze umiał sie odezwać jak na razie zaczynam w to grać. Też mam czasami problem ze źle zainstalowana grą, ale nie patrze na to i odpalam ponownie i działa. A gdyby ktoś mial kiedyś problem z wywalaniem z serwera bo czas sie skończył to niech wyłączy Upup w routerze. Mi pomogło.
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wczoraj pierwszy raz odkąd mam Bf3 nie grałem wieczorem Moja, żona nawet zrobiła takie oczy
lukaszr Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wczoraj pierwszy raz odkąd mam Bf3 nie grałem wieczorem Moja, żona nawet zrobiła takie oczy Fakt, nawet chciałem zadzwonić co się z Tobą dzieję, że nie jesteś online - byłem nieco zaniepokojony :kox:
Nosfer Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 Wczoraj pierwszy raz odkąd mam Bf3 nie grałem wieczorem Moja, żona nawet zrobiła takie oczy Fakt, nawet chciałem zadzwonić co się z Tobą dzieję, że nie jesteś online - byłem nieco zaniepokojony :kox: Dzięki Łukasz, teraz wiem, że mogę na Ciebie liczyć jesli kiedyś coś mi się stanie. Ale dzisiaj czuję taką pustkę.. Jakbym zdradził przyjaciela.. Boję się też, że nie będę mógł tak sprawnie posługiwać się bronią - A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;( :polew:
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2011 A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;( :polew: Padłem :polew:
T-żółw Opublikowano 29 Grudnia 2011 Opublikowano 29 Grudnia 2011 A co z Żółwiem, jak on beze mnie na tym polu bitwy.. Zawsze chroniłem go przed łobuzami ;( ;( :polew: :polew: karwa z kim będę w czołgu jeżdził
Nosfer Opublikowano 30 Grudnia 2011 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Wczoraj wróciłe, ale spadł mi skill przez ten jeden dzień i było to dość nieznośne Dzisiaj wracam do akcji na 100%
Tas2die4 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Mi udalo sie w koncu uruchomic BF3 i zalogowac do Battleloga (tak to jest,jak sie jakies ruskie kody na Allegro kupuje ) Ale w koncu sie udalo. Jednak gre zaczne dopiero po nowym roku,dzis juz nie bede sobie humoru psuc Jak cos, to moj nick Tas2die4, gram na PC
Czaro_22 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Są jacyś chętni na co-op na hard ?
Rekomendowane odpowiedzi