PABLO Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Dodałem was do listy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andr3i Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Dodałem was do listy. dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 jakieś pytania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 12 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 - To ja ---------- Post dopisany at 11:36 ---------- Poprzedni post napisany at 11:35 ---------- Kur.. może sobie kupię BF3 na Xboxa.. A za 2 tygodnie zapowiedź BF4 - może poczekan na niego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ale widze Nosfer ze nadmiernej aktywnościw grze nie wykazujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nosfer Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ale widze Nosfer ze nadmiernej aktywnościw grze nie wykazujesz Jak ja byłem Porucznikiem to Ty jeszcze uczyłeś się zmieniać bronie w BF3 więc do szeregu Czekam na BF4 - Battlefield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Lol Yes Sir ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Ale widze Nosfer ze nadmiernej aktywnościw grze nie wykazujesz Jak ja byłem Porucznikiem to Ty jeszcze uczyłeś się zmieniać bronie w BF3 więc do szeregu Czekam na BF4 - Battlefield potwierdzam Nosfer wymiatał, szkoda że nie znalazłeś nikogo do zrzuty na premium pewnie byś cisnął do dziś. Ja po długiej przerwie od bf'a postanowiłem wrócić zassałem dodatek END GAME, łate 2GB i napieram na crossie z flagą na plecach:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Jak cos to my mamy serwer z podstawkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 my mamy serwer ze wszystkim jawosz ilu was jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 my mamy serwer ze wszystkim jawosz ilu was jest ? Kilkunastu aktywnych a 30tu w plutonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 podobnie jak u nas może zrobimy jaki spar ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 podobnie jak u nas może zrobimy jaki spar ? http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391334496351/ Spoko mozna cos zrobic W jakim plutonie jestes? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 RHS Red HeartS - Plutony - Battlelog / Battlefield 3 ---------- Post dopisany at 19:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- pogadam z szefostwem kiedy mamy jakiś wolny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Same here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 tak naprawde to bf 4 bedzie niczym innym jak zwyklym śmiesznym fps-em niczym nie rozniacym sie od reszty produkcji, battlefield sie skonczył na 1942 tam był fun w 2002 roku vietnam byl ok i bf2 byl ok reszta juz sie pogrążała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Moim zdaniem bc2 i bf3 sa najlepszymi obecnie fps'ami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jawosz gracie na HARDCORE ? jeśli tak to przekaże info dowódcy i jakiś termin ogarniemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawosz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 W tym problem ze nie. Pogadam z moimi czy chca hardcore. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moicz Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 ok pogadaj i daj znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi