Panton Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Taką tablicę założyłem z tyłu Passata, którym jechaliśmy do ślubu :> Żona do tej pory nie może mi tego wybaczyć widocznie za wrażliwa ... bardziej pamiętliwa... kobietki są pamiętliwe.....
Gniady Opublikowano 28 Października 2011 Opublikowano 28 Października 2011 Taką tablicę założyłem z tyłu Passata, którym jechaliśmy do ślubu :> Żona do tej pory nie może mi tego wybaczyć widocznie za wrażliwa ... Wzieła sobie do serca i zrobiło jej się przykro.
cool506 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Opublikowano 28 Października 2011 Zdziwicie sie, moja dzis wyciaga rejestracje i mowi mam dla Ciebie cos;) ---- ta sama rejestracja "po chłopie" pyta sie podoba ci się pokochałem [br]Dopisany: 29 Październik 2011, 00:41_________________________________________________Właśnie opuścili mnie kumple , Żona śpi u teściowej, sprawdzilismy czy bimberek jest dobry Dobry....................
gooryl Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 ja mam weselicho w kwietniu .. ktoś mi powie gdzie można dostać takie tablice ?
Dev Opublikowano 30 Października 2011 Opublikowano 30 Października 2011 Sam sobie zrobisz do tego czasu ale trzeba uwazac, u nas policja sie przyp...ierdala
tomash77 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Ja zamawiałem na allegro. Jest tego od groma.
Rekomendowane odpowiedzi