Panton Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dla mnie na priva powinna być możliwość obrzucania się błotem..... sprawy załatwiane w "cztery oczy" powinny nie być brane pod uwagę... jak jedna ze stron nie ma ochoty dyskutować to daje bana i tyle.......... zupełnie inną kwestią jest obrażanie na forum.... tutaj takie przypadki powinny być tępione ale na priva (?) to są sprawy między dwiema osobami i nikogo więcej nie dotyczą więc po co to rozstrzygać (?) I teraz screen - można zrobić w gimpie..... zgłoszenie - można pousuwać wiadomości.... bez sensu jest takie dochodzenie kto co na priva napisał....
swiezak84 Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 zawsze mozna wkleić print screena ze skrzynki PW z ostatnimi wiadomosciami za które prometeo dostał bana Problem polega na tym, że ów jegomość aby to ładnie wyglądało mógł pokasować niechciane PW i wtedy zrobić PrintScr :gwizdanie: mi bardziej chodziło o Malika ale skoro to "żaden" dowód to ok
poziek Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dla mnie na priva powinna być możliwość obrzucania się błotem..... sprawy załatwiane w "cztery oczy" powinny nie być brane pod uwagę... jak jedna ze stron nie ma ochoty dyskutować to daje bana i tyle.......... zupełnie inną kwestią jest obrażanie na forum.... tutaj takie przypadki powinny być tępione ale na priva (?) to są sprawy między dwoma osobami i nikogo więcej nie dotyczą więc po co to rozstrzygać (?) I teraz screen - można zrobić w gimpie..... zgłoszenie - można pousuwać wiadomości.... bez sensu jest takie dochodzenie kto co na priva napisał.... DOKŁADNIE - od kilku lat o to walczę ale nikt poza nami nie podziela tego zdania Ależ bym w końcu napisał Prezesowi co do niego czuję :naughty: :naughty:
Armi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Tak. Uważam że najpierw zanim wyciągniesz jakieś wnioski i pociągniesz kogoś do odpowiedzialności to powinieneś to najpierw sprawdzić dokładnie A jak to niby mam inaczej zrobić jak nie po tym, co otrzymuję ? Jarek, pomyśl trochę. Chcesz się ze mną zamienić na role i powyjaśniać kilkadziesiąt różnych sprzeczek miesięcznie ? Uwierz mi, że nie jest to łatwe przy takim ogromie ludzi. Wierzę Ci i nie podważam tu Twojej pracy. Uważam jednak że uciszenie to już konkretna kara i wypadałoby to sprawdzić dokładnie, czyli np. poprosić o zgłoszenie konkretnej wiadomości do moderatora ( chyba wówczas otrzymasz jej treść w oryginale ) i na jej podstawie wyciągnąć wnioski. całe sedno- nie chce mi się wierzyć, że malik nie wie jak używac "zgłoś do moderatora" i bawił sie we wklejanie wiadomości z pw do pw i choć daleki jestem od zajmowania stanowiska w tej sprawie pewnym rzeczom brak tu logiki, zwłaszcza w przypadku osób dobrze znających stronę techniczną forum. Dokładnie, tym bardziej że gdyby kłamał od razu napisałby do "kolegi" i powiedział "jakiś typ po zbanowaniu założył drugie konto żeby mnie oczernić" Zbanuj go Nie wierzę, że człowiekowi pokroju Malika chciałoby się bawić w jakieś gierki [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:27_________________________________________________Jakby ktoś nie wiedział, są ludzie którzy mają życie poza forum
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dla mnie na priva powinna być możliwość obrzucania się błotem..... sprawy załatwiane w "cztery oczy" powinny nie być brane pod uwagę... jak jedna ze stron nie ma ochoty dyskutować to daje bana i tyle.......... zupełnie inną kwestią jest obrażanie na forum.... tutaj takie przypadki powinny być tępione ale na priva (?) to są sprawy między dwiema osobami i nikogo więcej nie dotyczą więc po co to rozstrzygać (?) I teraz screen - można zrobić w gimpie..... zgłoszenie - można pousuwać wiadomości.... bez sensu jest takie dochodzenie kto co na priva napisał.... zgadzam sie Tak. Uważam że najpierw zanim wyciągniesz jakieś wnioski i pociągniesz kogoś do odpowiedzialności to powinieneś to najpierw sprawdzić dokładnie A jak to niby mam inaczej zrobić jak nie po tym, co otrzymuję ? Jarek, pomyśl trochę. Chcesz się ze mną zamienić na role i powyjaśniać kilkadziesiąt różnych sprzeczek miesięcznie ? Uwierz mi, że nie jest to łatwe przy takim ogromie ludzi. Wierzę Ci i nie podważam tu Twojej pracy. Uważam jednak że uciszenie to już konkretna kara i wypadałoby to sprawdzić dokładnie, czyli np. poprosić o zgłoszenie konkretnej wiadomości do moderatora ( chyba wówczas otrzymasz jej treść w oryginale ) i na jej podstawie wyciągnąć wnioski. całe sedno- nie chce mi się wierzyć, że malik nie wie jak używac "zgłoś do moderatora" i bawił sie we wklejanie wiadomości z pw do pw i choć daleki jestem od zajmowania stanowiska w tej sprawie pewnym rzeczom brak tu logiki, zwłaszcza w przypadku osób dobrze znających stronę techniczną forum. Dokładnie, tym bardziej że gdyby kłamał od razu napisałby do "kolegi" i powiedział "jakiś typ po zbanowaniu założył drugie konto żeby mnie oczernić" Zbanuj go Nie wierzę, że człowiekowi pokroju Malika chciałoby się bawić w jakieś gierki [br]Dopisany: 26 Październik 2011, 20:27_________________________________________________Jakby ktoś nie wiedział, są ludzie którzy mają życie poza forum to dla mnie zaden argument nie wszysyc sie znaja i nie wszyscy maja prawo wiedziec kto jest jakiego pokroju jesli ma to jakiekolwiek znacznei ludzie sa ludzmi i czasami robia rozne dziwne rzeczy ...
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dla mnie na priva powinna być możliwość obrzucania się błotem..... sprawy załatwiane w "cztery oczy" powinny nie być brane pod uwagę... jak jedna ze stron nie ma ochoty dyskutować to daje bana i tyle.......... zupełnie inną kwestią jest obrażanie na forum.... tutaj takie przypadki powinny być tępione ale na priva (?) to są sprawy między dwoma osobami i nikogo więcej nie dotyczą więc po co to rozstrzygać (?) I teraz screen - można zrobić w gimpie..... zgłoszenie - można pousuwać wiadomości.... bez sensu jest takie dochodzenie kto co na priva napisał.... DOKŁADNIE - od kilku lat o to walczę ale nikt poza nami nie podziela tego zdania Ależ bym w końcu napisał Prezesowi co do niego czuję :naughty: :naughty: nom i o to chodzi.... na priva mogę napisać do Prezesa wszystko i co najwyżej może mi Prezes dać bana... i ignorować wszystko co piszę - po temacie....... A tak to wklejanie tego co ktoś napisał na priva i wysyłanie dla Admina na priva... później kto co wkleił.... a czy nie usunął.... a czy nie przerobił...... kompletna dziecinada się z tego robi no i jak widać sprawa trudna do rozstrzygnięcia... Po co to komu - tak serio pytam? Więc postuluję o poprawienie REGULAMINU FORUM i tyle. Chyba kolega Łukasz, który jest Adminem ma co robić (?) a nie rozwiązywać "problemy ludzi".
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 dla mnie na priva powinna być możliwość obrzucania się błotem..... sprawy załatwiane w "cztery oczy" powinny nie być brane pod uwagę... jak jedna ze stron nie ma ochoty dyskutować to daje bana i tyle.......... zupełnie inną kwestią jest obrażanie na forum.... tutaj takie przypadki powinny być tępione ale na priva (?) to są sprawy między dwoma osobami i nikogo więcej nie dotyczą więc po co to rozstrzygać (?) I teraz screen - można zrobić w gimpie..... zgłoszenie - można pousuwać wiadomości.... bez sensu jest takie dochodzenie kto co na priva napisał.... DOKŁADNIE - od kilku lat o to walczę ale nikt poza nami nie podziela tego zdania Ależ bym w końcu napisał Prezesowi co do niego czuję :naughty: :naughty: nom i o to chodzi.... na priva mogę napisać do Prezesa wszystko i co najwyżej może mi Prezes dać bana... i ignorować wszystko co piszę - po temacie....... A tak to wklejanie tego co ktoś napisał na priva i wysyłanie dla Admina na priva... później kto co wkleił.... a czy nie usunął.... a czy nie przerobił...... kompletna dziecinada się z tego robi no i jak widać sprawa trudna do rozstrzygnięcia... Po co to komu - tak serio pytam? Więc postuluję o poprawienie REGULAMINU FORUM i tyle. Chyba kolega Łukasz, który jest Adminem ma co robić (?) a nie rozwiązywać "problemy ludzi". no niby racja tylko caly gips w tym ze po przerobionym niby pw zostal przyznany kropek ktory blokuje konto kolegi ktory zalozyl watek
Gość -makaveli- Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jeśli obiecasz, że zaczniesz się zachowywać normalnie i wnosić coś pożytecznego do tego forum to nasz Wsapaniały Zarząd Cię ułaskawi. to zdanie jakoby potwierdza że na forum jest "kolesiostwo" w wyższych sferach :gwizdanie:kolega nie jest w Zarządzie klubu a z góry wie co, kiedy i z kim zrobią :?: Hugo - Prezesadamq, Cuber, Flyer, lukaszr, miron78, Musashi, Poziek, slaweq, Wihajster - członkowie Zarządu Klubu. nie mnie to oceniać Podjudzanie do kłótni, sianie fermentu i dziwne sugestie.
Młody Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Piszecie że mógł poprosić kolegę (Łukasza) o bana. A na jakie podstawie miał dać tego bana tak od siebie to może niech wyznaczy parę osób i dostaną bana :gwizdanie: (dopiero była by afera) a co tam to kolega. Myślę że tu chodziło o pokazanie jakieś śmiesznej wyższości Poziek tu nie chodzi o drugie konto tylko że powstał taki post publicznie :gwizdanie: Drugi nick to teraz wytłumaczenie. Którego brak ze strony Malika co do konkretu.
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Ale jak to się tyczy do mnie ? To on skłamał i przez niego zostałem uciszony. Postaw się jeden z drugim na moim miejscu. Bo tak to każdy mądry. Można się obrzucać błotem na privie ? Można. Tylko wtedy bez konsekwencji. A już zwłaszcza nie za NIE swoje słowa. W ogóle nie wiem po co ten człowiek do mnie napisał. Z miejsca straszył banem. Miał coś do mnie ? Mógł to napisać. Nie zareagowałem na jego zaczepki to sobie dorobił rzeczywistość. dlatego sam widzisz, że jest pewien problem.... i ja podałem konkretne rozwiązanie - które rozwiązuje problem definitywnie bo tak to faktycznie ktoś przerobi priva wyśle do Admina..... i teraz Admin ma siedzieć i myśleć o co kaman? to daje bana by sprawę załatwić... no i jest problem... Poprawmy regulamin FORUM.
siemian Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Panowie odchodzimy od tematu. Temat ten nie jest o tym co się powinno a co nie, a o tym co napisał Malik do Łukasza i czy to prawda. Poczekajmy aż Malik odpowie wprost a nie będzie udzielał wymijających odpowiedzi...
jarko Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Jeśli obiecasz, że zaczniesz się zachowywać normalnie i wnosić coś pożytecznego do tego forum to nasz Wsapaniały Zarząd Cię ułaskawi. to zdanie jakoby potwierdza że na forum jest "kolesiostwo" w wyższych sferach :gwizdanie:kolega nie jest w Zarządzie klubu a z góry wie co, kiedy i z kim zrobią :?: Hugo - Prezesadamq, Cuber, Flyer, lukaszr, miron78, Musashi, Poziek, slaweq, Wihajster - członkowie Zarządu Klubu. nie mnie to oceniać Po co robisz tu jakiś ferment jeszcze ?! Dziwi Cię fakt że ludzie będący z forum od początku, ludzie którzy to forum wspólnie budowali, spotykali się na iluś tam zlotach znają się dobrze i są razem w zarządzie jako ojcowie założyciele ?!
Armi Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Sam sugerujesz, że na forum jest kolesiostwo. Dlatego staram Ci się pokazać, że gdyby rzeczywiście tak było to nie miałbyś możliwości wypowiedzi na tym forum :gwizdanie: Człowiek ma swoje życie swoje sprawy, doskonale zna działanie forum i nagle fałszuje wiadomość (zamiast powiedzieć, weź go kolego zbanuj) bo jakiś leszczyk Prometeo nie jest fanem Apple Sorry ale nie mogę w to uwierzyć
Bartas Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Adaś ale ojciec zalozyciel moze :gwizdanie:
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 Panowie odchodzimy od tematu. Temat ten nie jest o tym co się powinno a co nie, a o tym co napisał Malik do Łukasza i czy to prawda. Poczekajmy aż Malik odpowie wprost a nie będzie udzielał wymijających odpowiedzi... Siemian to Ty serio jeszcze nie (widzisz) wiesz o co chodzi...... :gwizdanie:
Hugo Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A więc tak. Czekamy na zgłoszenie pw prze Malika , tak aby przyszło do nas info ze zgłoszeniem wiadomości. Do tego czasu ściągam uciszenie. Jeżeli zgłoszenie nie dojdzie to Łukasz wyciągnie konsekwencje Z dniem jutrzejszym zostaje zmieniony regulamin forum i będziecie sobie mogli do woli wrzucać na pw. Konsekwencje będą wyciągane tylko w przypadku gróźb karalnych oraz tak jak dotychczas za obrażanie na forum
siemian Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 no to może mnie uświadom...widocznie jestem głupi
Młody Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 (zamiast powiedzieć, weź go kolego zbanuj) I co ma go zbanować bo to koledzy ? weź się zastanów co piszesz to jest forum dla wszystkich czy dla wybranych jednostek i kolegów . Tak to może nie piszmy na forum bo komuś podpadnę i jutro będę miał bana
Panton Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 A więc tak. Czekamy na zgłoszenie pw prze Malika , tak aby przyszło do nas info ze zgłoszeniem wiadomości. Do tego czasu ściągam uciszenie. Jeżeli zgłoszenie nie dojdzie to Łukasz wyciągnie konsekwencje Z dniem jutrzejszym zostaje zmieniony regulamin forum i będziecie sobie mogli do woli wrzucać na pw. Konsekwencje będą wyciągane tylko w przypadku gróźb karalnych oraz tak jak dotychczas za obrażanie na forum ewentualnie wałków finansowych (ktoś komuś coś chce sprzedać ale nie wystawi lub coś podobnego) Prezes :notworthy: :notworthy: :notworthy: :good: :good: :good:
Seba_LDZ Opublikowano 26 Października 2011 Opublikowano 26 Października 2011 jarko ma znowu racje hehe nie potrzebne to bylo bo oczywistym jest ze sila rzeczy ludzie sie znaja skoro budowali ta spolecznosc siemian tez ma racie poczekajmy tylko czy sie doczekamy uzycia opcji zglos... no bo skoro nie jest jak mowi kolega zakladajacy watek kolega Malik powinien to zrobic odrazu i ukrocic tak na prawde kontynuacje tego watku :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi