Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Przekladka quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam pytanie czy jest możliwość przełożenia kompletnego napędu z wersji quattro do wersji która nigdy go nie posiadała?:> i jeśli tak to co dokładnie trzeba przełożyć:. (skrzynia, most....icd ?) :gwizdanie: :smutas:

Opublikowano

przespawać podłogę :gwizdanie:

nie przejdzie ten manewr w B5

Opublikowano

przespawać podłogę :gwizdanie:

nie przejdzie ten manewr w B5

Probowales? 100% nie darady?

Wiem, ze w B4 jest taka mozliwosc i wiele nie trzeba by przerzucic Q do budy gdzie nie bylo....

Opublikowano

Wiem, ze w B4 jest taka mozliwosc i wiele nie trzeba by przerzucic Q do budy gdzie nie bylo....

Poczytaj troche tematów na forum w b6 też nie przejdzie chyba od b7 można dopiero takie manewry robić

Opublikowano

W B5 nie przejdzie - inna podłoga.

W B6/B7 jest to p&p - są już takie auta na forum.

Opublikowano

Poczytaj troche tematów na forum w b6 też nie przejdzie chyba od b7 można dopiero takie manewry robić

B6 to jest praktycznie to samo co B7 ;)

według mnie lepiej szukać angola w Quattro i ze swojego zrobić przekładke kierownicy i wnętrza

Opublikowano

ciekawe czy ktoś jednak przespawał tą podłogę i zaszczepił tak oblegane w obecnych czasach, kultowe quattro :mysli:

Opublikowano

ciekawe czy ktoś jednak przespawał tą podłogę i zaszczepił tak oblegane w obecnych czasach, kultowe quattro :mysli:

bez kombinawania przeżucić graty do angola a nie kombinować
Opublikowano

Kiedyś słyszałem, że trzeba przespawać podporę wału, a nikt tego nie zrobi tak, żeby nie było bicia.

Opublikowano

Koledzy robicie śmietnik z działu Warsztat!

Czy to jest porada albo relacja z naprawy tudzież manual???

Po co ta dyskusja w tym wątku, dlaczego od razu nie został on przeniesiony lub usunięty. :wallbash:

Koniec OT.

Opublikowano
  • Autor

powiedzial co wiedzial;]

Opublikowano

powiedzial co wiedzial;]

Dobrze powiedział, ten wątek nie ma racji bytu w tym dziale :gwizdanie:

trza zgłosić do moderatora :decayed:

Opublikowano

No to który odważny :naughty:

W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście).

Opublikowano

W prawym dolnym rogu każdego postu jest odpowiedni link - trzeba klik i po sprawie. (Gdyby ktoś nie wiedział oczywiście).

klinałem na swój post :polew: :polew: i wyskoczyło mi cos w zasadzie "przecież to nie ma sensu" :polew: :polew: :polew:

:closed:

Opublikowano

klinałem na swój post :polew: :polew: i wyskoczyło mi cos w zasadzie "przecież to nie ma sensu" :polew: :polew: :polew:

Porządny z Ciebie obywatel, skoro sam na siebie donosisz.

To się chwali :wink4:

Opublikowano

Kowi Ty stary pod pie r dala czu :polew:
Opublikowano

dodam że quattro ma EDS a oska nie zawsze to ma (nawet jeśli ma to związany jest tylko z przednia osią) więc i wasz napęd będzie ciągle ułomny.

Opublikowano

dodam że quattro ma EDS a oska nie zawsze to ma (nawet jeśli ma to związany jest tylko z przednia osią) więc i wasz napęd będzie ciągle ułomny.

na 80 klubie jest mod: 80tka ośka, podmianka pompy na tą z EDS i auto elegancko rusza na śniegu