davidoff82 Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Potrzebuje kupić czajnik, najlepiej bezprzewodowy. Stylizacja inox, bordo, czarny.... no raczej nie biały. Teraz mamy jakiś MPM i leje się z niego woda po całym stole, mieliśmy Philips i sie spalił, zelmer przeciekał WTF? Co kupić? Może ktoś z Was pracuje przy AGD albo poprostu ma dobre doświadczenia z jakims konkretnym modelem... Budżet 120 - 150 zł.
Kimi Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Potrzebuje kupić czajnik, najlepiej bezprzewodowy. Stylizacja inox, bordo, czarny.... no raczej nie biały. Teraz mamy jakiś MPM i leje się z niego woda po całym stole, mieliśmy Philips i sie spalił, zelmer przeciekał WTF? Co kupić? Może ktoś z Was pracuje przy AGD albo poprostu ma dobre doświadczenia z jakims konkretnym modelem... Budżet 120 - 150 zł. BOSCH/Siemens Braun
I r o Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 od kilku lat użytkuje siemensa i jest więc polecam jak najbardziej
Guregoru Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 Ja mam Brauna http://www.topmarket.pl/czajnik-elektryczny-braun-wk-600-p24312.html i jestem z niego zadowolony Cena troszkę wyższa ale za to czajnik świetny (minusem jest to że nagrzewa się obudowa bo jest aluminiowa)
mariuszsmietana Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 a my mamy w pracy zelmera... 6 rok... nie do zajechania http://allegro.pl/czajnik-zelmer-crystal-332-2-3kolory-2000w-24h-i1894867212.html
MATIUS Opublikowano 31 Października 2011 Opublikowano 31 Października 2011 dokładnie kolego Zelmer tak jak wyjżej 7 Lat i nic się nie dzieje
dzik Opublikowano 1 Listopada 2011 Opublikowano 1 Listopada 2011 ostatnio stałem przed podobnym dylematem... długo nie wiedziałem co począć, przeczytałem wszystkie fora branżowe ...jak zwykle kupiłem najtańszy produkt w tesco i jak do tej pory pijam pyszną gorącą kawę. Dokonałem słusznego wyboru :polew:
Rekomendowane odpowiedzi