marke Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Witam wszystkich.Audi mam od tygodnia i juz mi sie te autko podoba i juz wiem ze nastepne auto tez bedzie audi a tu kilka fotek niestety mam versie standart ale i tak mi sie podoba Moze wiecie ile kosztuje wstawienie klimy I co wg was mozna bylo by zmienic w aucie zeby fajnie wygladalo, lampy przednie zintegrowane z migaczem juz zamowilem niedlugo zaloze
Wihajster Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 fajna ale rzeczywiscie klima to mus niezbedny
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 witam posiadacza tego samego silnika
AZIK Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Super wozik, widzę "siostrzyczkę bliźniaczkę". Prawie........, bo ja mam: - klime :mrgreen: - inne aluski - lampy z zintegrowanymi halogenami - aha inne grajko - i parę innych szczególików.
bolek Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ładny Avancik,nic sie nie martw ja tez nie mam klimy ale za to duzo kucyków pod maską
Gość Murzyn Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 ladna, troszke trza by nad nia popracowac, ale ladna
Yshia Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 ja też nie mam klimy.. :roll: Ale wiesz: kilma jest niezdrowa ! :twisted: Więc przynajmniej nie musimy się martwić o zdrowie naszych dróg oddechowych :mrgreen:
AZIK Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ja tylko stwierdziłem różnice jakie zauważyłem a nie szczyce się z tego powodu że ją mam, bo prawie wogóle jest nieużywana. Po 1 Jeżdże z swoją małą "czeladką" - dzieciaki by się pochorowały. Po 2 Na miasto za bardzo się nie sprawdza - dużo więcej pali. Tylko niekiedy ją włanczam żeby popracowała i nie zastała się.
Szewczenko7 Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 autko fajne troszke popracujesz i bedzie jeszcze ladniejsze ...a klima wcale nie potrzebna bo to tylko dla szpanu lepiej miec moc pod macha :mrgreen:
wojtas-audi Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ładna, troche serca i bedzie :roll: :mrgreen:
Gość Tomboy Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 a klima wcale nie potrzebna bo to tylko dla szpanu eh, ja sobie nie wyobrazam juz auta bez klimy a inni nadal mówią i uwazają ze to dla szpanu..tzw. minimalizm
Gość rob Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 ładny avancik, tak jak koledzy piszą, jeszcze małe inwestycje i będzie miodzio
bushi Opublikowano 12 Października 2006 Opublikowano 12 Października 2006 Ładniutka audi!! ale koledzy mają rację klima to poodstawa doecnisz jak wracając z wakacji na dworze 40 C a ty w aucie kilka godzin. Ale i tak gratuuję wyboru marki
mrog Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Jak na standard to ładne alusy. A co do klimy to się nie zgadzam że to szpan i zbytek, owszem mozna bez klimy żyć, ale ja już nigdy nie kupie auta bez klimy (szczególnie wożąc dzieci). Pozdrawiam, życze przyjemności z jazdy.
Gość Murzyn Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 Szewczenko7 napisał/a: a klima wcale nie potrzebna bo to tylko dla szpanu eh, ja sobie nie wyobrazam juz auta bez klimy a inni nadal mówią i uwazają ze to dla szpanu..tzw. minimalizm dokladnie, jak sie jezdzi bez, to tylko czasem pomysli sie zeby jednak sie zdala, jednak jak sie juz ja ma to jest nieodzowna
marke Opublikowano 13 Października 2006 Autor Opublikowano 13 Października 2006 a moze wiecie ile kosztuje zamontowanie klimy
Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 13 Października 2006 Opublikowano 13 Października 2006 a moze wiecie ile kosztuje zamontowanie klimy droga sprawa i trudna w wykonaniu. Musisz kupić kompletną klimatyzację (pewnie z jakiś 1000 zł) poza tym pewnie montaż jest drogi. Jednym słowem nie opłaca się, łatwiej by było sprzedać samochód i kupić już z klimą.
marke Opublikowano 14 Października 2006 Autor Opublikowano 14 Października 2006 czyli gdzies z 2000 pln by kosztowal komplet to nie duzo mysle, ale narazie idzie zima wiec i tak nie potrzebuje a za rok jakies noiwsze audi kupie
Rekomendowane odpowiedzi