Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFB] juz po chipie u autoseby (Wroclaw):)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a mi to wyglada na autoreklame nic wiecej

he, he - nie ma w tym nic tajemniczego, jestem zywa osoba z Wroclawia (no podwroclawia...) ani forum pasata ani akp nie ma tak mocno wydzielonej poddzialki tuningowej (dlatego tu opisalem calosc by nie zbila sie z watkiem o wymianie galki biegow i watkiem o montazu niebieskich ledow w schowku.

W sumie trafilem na A4-klub szukajac kogos komu podobno cos Seba skopal (taka informacje na forum pasata "zaslyszalem")

http://www.a4-klub.pl/smf/turbo_chiptuning_i_tuning_mechaniczny/b5_afb_autoseba_chip_tuning_wroclaw_komu_robil-t26384.0.html

Nie udalo mi sie dotrzec do niczego innego niz "slyszalem, ze..." (a udalo mi sie dotrzec do kogos kto AFB chipowal juz u niego wczesniej). zaryzykowalem i opisalem jak bylo

Warsztat seby to mieszkanie, komputer i programator a hamownia to droga, "tarczka" przyczepiania do kola i laptop. On programuje i lutuje a taki "wspolpracownik"/pracownik rozkreca/skreca ecu, hamuje auta z klientami

... ale do takiego chipowania seryjnego popularnego auta nic wiecej nie trzeba

Pozdrawiam,

Przemek

Opublikowano

przemek4net napisał:

no szkoda, ze nie bylo to w 100% sprawne w momencie chipowanie...Nie wazne, dzis to historia

Przy programie, pierwszym i drugim przepływka była "nówka". Zawsze wysra mi się w między czasie, czytaj po około4 miesiącach. :kwasny:

Opublikowano

Przy programie, pierwszym i drugim przepływka była "nówka". Zawsze wysra mi się w między czasie, czytaj po około4 miesiącach. :kwasny:

zalozylem ze przeplywka juz zdychala Ci przy chipowaniu bo:

1) wykres seri dziwnie Ci sie zachowal w koncowce i troche mocy do serii zabralko mimo ze to byla zima!

2) wykres momentu "po chipie" zjezdzal w dol od 2800 (dziwne...)

3) na AKP po naprawie czegos tam (ale majac uwalona przeplywke) napisales

http://www.audiklub.org/phpBB2/viewtopic.php?t=62815&postdays=0&postorder=asc&highlight=wowo+logi&start=20

meszrum

>przepływomierz jest w stanie agonii. tnie dawki dramatycznie.

>auto przestaje jechać przy 2600.

wowo

>wiesz co jest najdziwniejsze..? Te auto wcześniej nie jeździło tak dobrze jak teraz

dobra, to nie Twoj watek wiec nie bedziemy terza rozbierac Twojego auta na srubki:)

Nie czuj sie przeze mnie sledzony(ten link) po prostu naprawde troche postudiowalem logi innych by wymyslic sobie co ja chce

Pozdrawiam,

Przemek

Opublikowano

Nie wdaję się z tobą w polemikę, bo widzę że zawsze musi wyjść na Twoje i jesteś tu nowym guru. Życzę bezbroblemowej ekspoloatacji stjuninkowanego paska. Do zaobaczenia na trasie.

POZ

Opublikowano

Mam wrazenie, ze ten watek juz sie wyczerpal...

Jesli beda jakies nowosci w temacie tego auta i tego programu, to odblokuje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...