joho Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 witam, mam problemik, mianowicie trzeszczy mi oparcie na łokiec dla kierowcy , nie chodzi mi o zwykly podlokietnik, tylko o to wyżłobienie w drzwiach na łokieć, nie mam tego problemu z takim samym wyzlobieniem dla psazera. Za kazdym razem jak poloze lokiec w to miejsce to mi trzeszczy, ma ktos jakis pomysł? pozdr. prosze nazwac temat zgodnie z regulaminem
al31 Opublikowano 8 Marca 2008 Opublikowano 8 Marca 2008 mówisz o tej części wyścielonej materiałem? ale w jakiej sytuacji trzeszczy? Rusza się? czy jak jedziesz? jak opierasz łokieć? Kiedy? opisz to dokładniej
Kaczy Opublikowano 9 Marca 2008 Opublikowano 9 Marca 2008 Przyłączam sie do pytania. 'Skrzypi' lub 'trzeszczy' w trakcie jazdy w momencie kiedy trzyma sie łokieć na tym oparciu.
joho Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Opublikowano 9 Marca 2008 trzeszczy i lekko rusza sie za kazdym razem gdy poloze tam lokiec, nie wazne czy jade czy nie jade.
lelus_DT Opublikowano 10 Marca 2008 Opublikowano 10 Marca 2008 ale to oparcie jak ty to nazwales jest zespolone na stale z calym wyciszeniem drzwiowym wiec wydaje mi sie ze to cos z zatrzaskami moze sie ktores odpiely , sciagnij wyciszenie i zobacz co tam slychac moze cos ociera w tym miejscu
Rekomendowane odpowiedzi