Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

hafken a4/s4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze 170-180 km na lajcie przy lekkiej nodze.

Mi pali 11 w mieście ale miota nogą jak szatan :P

Opublikowano

pisałem już że wymieniona sonda ale na używaną . Za msc zakładam lampy i kierunki od s-lina to te kierunki mogę puscic

Nie było czegoś takiego jak s-line w b5 :wallbash:

Ktoś Ci bzdur nagadał :wink4:

Opublikowano
  • Autor

czyli 10,5 l przy spokojnej ?[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:42_________________________________________________Znowu to samo, czy ja piszę że zakładam te graty od s line b5 ?

Opublikowano

A to ja napisałem, że zakładam kierunki od s-lina? Czy Ty? :wink4:

Opublikowano

czyli 10,5 l przy spokojnej ?[br]Dopisany: 11 Listopad 2011, 23:42_________________________________________________Znowu to samo, czy ja piszę że zakładam te graty od s line b5 ?

no u mnie paliwo stoi 5.44 więc za 100zł wlewasz 18.3 L

więc kiedy auto spala 10L w mieście na 100 wychodzi 183km ... :P[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 00:40_________________________________________________Średnio powinien Ci poprostu palić w mieście ok 10L w zalezności od stylu jazdy, trasa ok 9L na pewno nie mniej niż 8...

Opublikowano
  • Autor

No trudno, kiedyś miałem vectre b 1.8 16v i paliła mi 7l . ps u mnie paliwko po 5.34 :)[br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 08:25_________________________________________________Aha może mi ktoś jeszcze powiedzieć co to za lampy ?

1897426990_1

1897426990_2

Opublikowano

To są lampy od S4, a nie S-line :naughty: Chyba :gwizdanie:

Nie prościej kupić po prostu poliftowe rampy, co są zespolone? :mysli:

Opublikowano
  • Autor

moze i prosciej ale zespolone jakos mi sie nie podobaja te to koszt okolo 600 zl

Opublikowano

A u nas w klubie, 2x zespolone 400zł :gwizdanie: Ale jak kto woli :good:

Opublikowano
  • Autor

Maxcudo muszą być te xd taki charakter . Jeszcze raz obliczałem i przy lekkiej nodze w miescie spalanie wyniosło 11,5 przed tem ktoś inny autem stał 20min w korku i godzine chodziła u mechanika . We wtorek wymieniam przepustnice bo obroty mi lekko falują czy spalanie po wymianie może sie poprawić ?

Opublikowano

To skoro Vetra Ci palila 7L to kupuj vectre i nie marudź :cool1:

Opublikowano

Hafken a co Ty tego spalania się tak doczepiłeś? Najlepiej zatankuj benzyny pod korek, zrób kilkaset kilometrów, przelicz ile Ci spaliła i wtedy napisz coś sensownego.

Opublikowano

To że obroty falują, to nie koniecznie musisz wymieniać przepustnice, wyczyść ją najpierw i zobacz efekty :gwizdanie:

Opublikowano

nie rozumiem jak silnik 1800cm3 może palić 7l. Nawet w trasie żadne b5 1.8 tyle nie osiągnie.

Opublikowano

nie rozumiem jak silnik 1800cm3 może palić 7l. Nawet w trasie żadne b5 1.8 tyle nie osiągnie.

ja też nie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Przepustnica była już czyszczona oraz adoptowana, szczerze mówiąc gdyby w vectrze był komfort jazdy i parę detalów z a4 to bym się nie zastanawiał, silnik 1.8 16v był bardziej dynamiczny oraz ekonomiczny . Dziś właśnie tankuję pod korek i jadę w traskę. Gdyby ktoś miał na sprzedanie taką kierownice od s4 oraz lampy z kierunkami to proszę o info, u mnie na szrotach nie ma nic, jedynie allegro.[br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 07:40_________________________________________________aha, dzięki bardzo wszystkim za zainteresowanie i pomoc <bro>

Opublikowano

Zainstaluj sobie podtlenek LPG i nie płacz że dużo pali ;)

Opublikowano
  • Autor

Przy obecnych cenach paliw i skoku z7l na 11,5 przy gorszej dynamice, nie ma się co dziwić że "płaczę" . Nie chciałem auta w gazie ale chyba bedę musiał rozważyć tą opcje niestety, oraz następną sprzedania i kupienia tdi ale to już większe pieniądze oraz trafić zadbane auto z tym stażem ... Na razie jeżdżę jak jest :)

Opublikowano

Jeśli TDi ma jeżdzić głównie po mieście, to lepiej skup sie na tym LPG