Wandej Opublikowano 11 Listopada 2011 Opublikowano 11 Listopada 2011 jak w temacie moglby ktos sprawdzic czy sa takie same?? zaslepki pomijam Chodzi mi o kiere 3-ramienna
jancys2 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Witam. Poducha jest ta sama. Zmieniałem kierownicę zwykła na multifunkcję i poduszkę mam tą samą Nie ma też znaczenia czy 3- czy 4-ramienna Oczywiście mowa o B7.
Misiek69 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 czy do kiery 3 ramiennej bedzie pasowala poduszka z 4 ramiennej ? chodzi o b7 oczywiscie
Młody Opublikowano 31 Grudnia 2011 Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam. Poducha jest ta sama. Zmieniałem kierownicę zwykła na multifunkcję i poduszkę mam tą samą Nie ma też znaczenia czy 3- czy 4-ramienna Oczywiście mowa o B7. Co za bzdury piszesz jak nie ma znaczenia . 3 - jest inna niż 4- [br]Dopisany: 31 Grudzień 2011, 16:46_________________________________________________ czy do kiery 3 ramiennej bedzie pasowala poduszka z 4 ramiennej ? chodzi o b7 oczywiscie Nie, nie będzie ale można zmienić zaslepkę.
Rekomendowane odpowiedzi