Killer1984 Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Witam, Odebrałem auto po naprawie blacharsko-lakierniczej i "zgubili" przewód od pompki... tzn, pewnie gdzieś jest ale nie wiadomo gdzie Jak byście mogli podpowiedzieć skąd on wychodzi to pewnie bym go odnalazł
Tomek Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 Najlepiej jak zdejmiesz lewą lampe i tam gdzieś powinien być,a jak nie będzie to ściągnij nadkole i tam idzie wiązka między innymi od sprysków
Killer1984 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 Najlepiej jak zdejmiesz lewą lampe i tam gdzieś powinien być,a jak nie będzie to ściągnij nadkole i tam idzie wiązka między innymi od sprysków No właśnie chodzi o to, że nie chciałem ściągać nadkola bo jest ładnie spasowany chyba, że nie będzie wyjścia...
Tomek Opublikowano 14 Listopada 2011 Opublikowano 14 Listopada 2011 To sciągnaj lampę wiązka idzie w górnej części błotnika
Killer1984 Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Opublikowano 14 Listopada 2011 To sciągnaj lampę wiązka idzie w górnej części błotnika Może tak: szła szukałem tam tego przewodu... ale ok, poszukam jeszcze raz być może uda się go odnaleźć
Rekomendowane odpowiedzi