piotrekb_tt Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 A jak wypniesz kostke od lustra z modulu drzwi? ;-) Do srub dostep jest z tego co pamietam.
andynl Opublikowano 3 Grudnia 2015 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Tapicerka do ściągnięcia, nie ma co kombinować
l.e.s.t.e.r Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 nie ma wyjścia trzeba rwać tapicerkę, w sumie to tylko 5 śrubek więc nie ma tragedii
andynl Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 problemem nie są śruby tylko zapinki zwykle coś się urwie przy tej robocie
was002 Opublikowano 26 Lutego 2017 Opublikowano 26 Lutego 2017 sorry za odkopywanie tematu, ale szkoda nowy zakładać dla jednego pytania: czy do zdjęcia wkładu muszę zdejmować całe lusterko? Czy wystarczy odgiąć do skrajej pozycji i delikatnie podważyć aż te zaczepy puszczą? Zamieniam płaski fotochrom na wklęsłe lusterko bo się nie da jeździć, tak mało widać
Gość Opublikowano 28 Lutego 2017 Opublikowano 28 Lutego 2017 Chce skladane lusterka,kto mi to zamontuje?:-)nie mam potrzebnych do tego czesci jak ktos ma jestem zainsterowany.
menEL86 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Opublikowano 19 Kwietnia 2017 Hej, wymieniałem żarówkę w prawym lusterku. Slabo świeciło. Mialem problem z demontażem obudowy. Tak na szybko znalazłem dopiero info na english www. Mój model 2010 ma dodatkowo zabezpieczenie ukryte pod dziurka w elemencie tym metalowym. Zaznaczyłem je na focie żółtym kołkiem. Należy wsunąć wąski śrubokręt w ten otwór i jednocześnie pozostałe 3 zapadki odbezpieczyć. Druga osoba zdecydowanie szarpie do góry.
Rekomendowane odpowiedzi