Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Naklejki stickerbomb - co o tym myślicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wg mnie Sticker Bomb tylko na koła/dekory/lusterka/elementy silnika/emblematy/ramka grilla (w przypadku A4 :) ) - do Audi średnio pasuje oklejanie w tym stylu większych elementów nadwozia...

Opublikowano

a co myślicie gdyby same uszy (lusterka) okleić stickerami? ;)

Opublikowano
  • Autor

same lusterka będą średnio wyglądać, ale jakbyś obkleił do tego emblemat w grillu już by wyglądało ;D

Opublikowano

no lusterka , emblemat i moze jeszcze ramke grila do tego ?? ciekawie by wygladało :gwizdanie:

Opublikowano

jeśli już tak chcesz zrobić to nie zapomnij o lusterku w samochodzie w Sticker Bombe wykleić :cool1:

Opublikowano

tylko do japonczykow ;) w audi komicznie bedzie to wygladac....

Opublikowano
  • Autor

Czytając odpowiedzi, stwierdzam, że każdy ma odmienną wizję :kox: :kox:

Opublikowano

Mi chodziło po głowie kiedyś oklejenie listew na konoli środkowej sticker bombą(?)

Opublikowano

Mi chodziło po głowie kiedyś oklejenie listew na konoli środkowej sticker bombą(?)

dekory w sticker bomb? ktoś ma w b5, przeszukaj dział b5 :)

Opublikowano

jak dla mnie to cool ale dla Hondy i innych japan style na glebie, Audi i VW to raczej jak plagiat wygląda, zaraz ten styl będzie tak popularny jak LEDy z R8 w Dacii Logan :thumbdown:

u mnie na wsi połowa wiekowych Civic'ów jest tak właśnie oklejonych, tk. chyba zaklejają rdzę :polew:

Opublikowano

ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami

chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie

Opublikowano
Mi to tak jakos bardziej pasuje przy marce VW w Audi jakos tak nie za bardzo smiley

to do hondy i golfów pasuje gwizdanie

podpisuje sie pod tym. U mnie wszystkie hondy, golfy 3 i temu typu wynalazki sa oklejane tymi gazetami :naughty:

Opublikowano

U mojej żony nissan będzie oklejany :naughty:

Bezpośrednio na podkład :D

Opublikowano

Kolega Armistead ma dekory w stickerach ;) a ogólnie lusterka zewnt, wewnt grill emblematy to już za dużo jak dla mnie... chyba prysne po prostu w kolor i z głowy ;)

Opublikowano
  • Autor

u mnie na wsi połowa wiekowych Civic'ów jest tak właśnie oklejonych, tk. chyba zaklejają rdzę :polew:

hahaahhaha, to wiele tłumaczy :tongue4:

Opublikowano

ja jakiś czas temu chciałem oklejać dokładki zderzaka, ale tak jak wyżej robi się tak samo jak z LEDami

chociaż u mnie w okolicu kula się sejkiem koleś z Air-ride plus środek od TT i ma oklejony dach plus zderzaki i wygląda całkiem fajnie

Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Wygląda fajnie bo jest zrobione ze smakiem, zawiecha i koło dopełnia, a zobacz jak by to wygladało w serii, kazdy by myślał ze koleś nie pomalował w kolor to obkleił bo taniej :decayed:

Najwięcej robi tu chyba dobra gleba ;) W serii wyglądało by to jakbyś jezdził szrotowozem bez gustu albo jak z wielkim czerwonym napisem DEVIL na tylnej szybie haha :polew::o

Opublikowano

Najwięcej robi tu chyba dobra gleba ;) W serii wyglądało by to jakbyś jezdził szrotowozem bez gustu albo jak z wielkim czerwonym napisem DEVIL na tylnej szybie haha :polew::o

hell yeah! :decayed:

Opublikowano

na wiosne 18" będzie posadzi się ją to może i na te "bombki" się skuszę, dokładki nie pomalowane to taniej wyjdzie :decayed:

Opublikowano

Ja mam w mojej obklejone lusterko wewnetrzne,pokaze foto nielugo :)