Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] PYTANKO O KABEL AUDI A BMW kto mi pomoze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najprawdopodobniej nie pójdzie. Jeszcze bys napisał jaki to kabelek kupuje to będzie można sie zastanowic czy pójdzie.

Opublikowano

ale nie narozrabiam jak bede prubowal go podlaczac?[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________kurde teraz ni pamietam nazwy bo to nie ja zamawiam

Opublikowano

Owszem są kable i program INPA do diagnostyki BMW ale z tego co pamiętam to tam nie ma możliwości wykonania logów dynamicznych a jedynie podgląd w wartości tylko i wyłącznie podczas jazdy i to nawet nie wiem czy w cyfry czy tylko w wykres. Ogólnie to jedna wielka kaszana z logowaniem BMW ale dla chcącego nic trudnego - nauczy się nawet podglądu w aktualne wartości odczytywane na bieżąco.

Kabel to tylko mało istotna pierdoła - Ty potrzebujesz program do aut grupy V.A.G. a INPA to zupełnie inna bajka i tym Audi nie zdiagnozujesz.

Jeśli będzie to kabel KKL Line USB to Audi zdiagnozujesz ale musisz najpierw sobie do laptopa wgrać program np. VAG-COM 311.2 N w pełnej wersji by mieć możliwość pełnej diagnostyki i działać równolegle na tym kablu ale z programem jaki podałem w przykładzie a nie z INPĄ.

Opublikowano

ale nie narozrabiam jak bede prubowal go podlaczac?[br]Dopisany: 21 Listopad 2011, 23:28_________________________________________________kurde teraz ni pamietam nazwy bo to nie ja zamawiam

mozesz narozrabiac :gwizdanie:

Opublikowano

Zgadza sie możesz narozrabiac. Kup kabelek za 50zł i bedziesz swoja B5 podpinał:)

Opublikowano

Zgadza sie możesz narozrabiac. Kup kabelek za 50zł i bedziesz swoja B5 podpinał:)

na forum wszystko Ci powiedza i doradza ;)

Opublikowano

"Normalny" kabel od BMW do Audi nie pasuje, ale jest na allegro jakiś sprzedawca, który sprzedaje kabel, który obsługuje obydwa auta.

Poszukaj w interfejsach na allegro, bo napewno widziałem.

Program do Audi i BMW jest oczywiście inny.