przepalek Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 Witam, przegladalem forum i znalazlem tylko temat o wyjmowaniu chorusa, ze mozna to zrobic wsuwkami do wlosow, temat jest zamkniety i pytan tam kierowac nie mogle wiec pytam czy da rade bez kluczy wyjac concerta II ?POzdrawiam i z gory dzieki za pomoc
neoeinz Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 mozesz sprobowac wyciciac na wzor wyjmakow w karcie telefonicznej wazne zeby bylo sztywne mi sie udalo pare razy, ale wolalem za 20zl na allegro kupic takie wyjmaki.
przepalek Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 ok na allegro sa wyjmaki ale do concerta widzialem ze 2 wzory jedne a'la "skalpel" a inne zakonczone jakby litera T wiec ktore to sa ?? pozdrawiam
neoeinz Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 ja mam u siebie takie http://allegro.pl/item132953924_kluczyki_wyjmaki_do_demontazu_navigacji.html i raczej takie powinny byc.
pet3r Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 nie wiem jak to jest z concertem, ale w delcie dzialaly suwmiarki (w szczeliny wsuwalem glebokosciomierze) potem wzialem blaszki z segregatorow - chodzilo tylko o zwolnienie zaczepow, radio wyciagalem delikatnie za otwor na kasety
neoeinz Opublikowano 15 Października 2006 Opublikowano 15 Października 2006 dokladnie jak pisze pet3r wystarczy blaszki odgiac i za cos chwycic i wyciagnac
przepalek Opublikowano 15 Października 2006 Autor Opublikowano 15 Października 2006 Dzieki wszystkim , zrobilem sobie klucze z kawalka starej CD i 2 spinaczy biurkowych :razz: wszystko good tylko ze jak chce podlaczyc kostke z wyjsciem na chinche pod wzmacniacz to musze odlaczyc kostke przez ktora nie dzialaja tylne glosniki :???: cos chyba bedzie lutowanko :twisted:
Rekomendowane odpowiedzi