mojeA4 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 o Ty. 5 czy 4s? Może coś już się zmieniło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 ja mam 2giego Iphona i nie słyszałem nic o 12 m gwarancji, wg. prawa jest 24 m, jak jest problem z tel to się do operatora zgłasza, tym bardziej w DE, więc mojeA4 nie kumam z czym masz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 W tym, że już raz byłem u operatora i powiedzieli mi, że muszę iść do apple no to poszedłem do jakiegoś serwisu, który zajmuje się apple i tam znowu kazali iść do operatora... Również powiedzieli, że na wszystkie produkty apple jest rok gwarancji, to samo jest na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 A u jakiego operatora jestes? Moj wlasnie w ten weekend tez zaczol swirowac (wyswietlacz dotykowy- nie da sie pisac, bo jakby cos sie sklejalo) Jestem w O2- ciekawe jak zareaguja.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 ja w vodafone dzieje się wiele w jednym i drugim jedno z większych wad u mojej żony- ścisza się co chwilę podgłośnisz guzikami na boku na maksa i jak puścisz klawisz za chwilę ścisza się do zera. I nie da się za każdym razem dzwonię, nic nie słychać... jest jeszcze wiele wad to daj znać, w Polsce była oczywista sprawa dajesz do operatora, dostajesz zastępczy i czekasz a tu nie wiem już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 W tapatalk jak wylaczyc powiadomienia jak ktos zamiesci nowy post w temacie ? Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 w ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 No napewno, tylko gdzie bo nie umie tego znalesc ... Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 moment ustawienia/notification&sync, wyłączasz powiadomienia push up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ooo dziala thx Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 to OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Pancie a jak jesteśmy już przy TT to co zrobic żeby po kliknięciu w powiadomienie o nowym poscie otwieralo ostatnia stronę wątku a nie pierwsza ? Strasznie to irytujace :/ Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 zerknij w ustawienia, ja generalnie zrobiłem wersję minimum, bez powiadomień i tylko subskrypcje, odświeżam, klikam i mam ostatnią odpowiedź od ostatniej widzianej na TpT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Oddalem telefony na gwarancje, wczoraj byłem w czterech sklepach vodafone, w końcu, w ostatnim przyjęli i dali telefony zastępcze. Mam czekać 2 tygodnie. Jest podobno opcja, że na stronie apple gdzieś tam się klika i zgłasza telefon na gwarancje; oni przyjeżdżają do domu, zabierają telefon, za kilka dni przywożą, jednak nie dają zastępczych a mi na tym zależało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 I ja stałem się posiadacza Iphona i jako wieloletni wierny użytkownik Nokii cięzko mi się przyzwyczaić. Jakiś taki dziwny jest. Nie wiem po jakiego gniota ludzie za nim w takich kolejkach stali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 I ja stałem się posiadacza Iphona i jako wieloletni wierny użytkownik Nokii cięzko mi się przyzwyczaić. Jakiś taki dziwny jest.Nie wiem po jakiego gniota ludzie za nim w takich kolejkach stali Like! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbi Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 I ja stałem się posiadacza Iphona i jako wieloletni wierny użytkownik Nokii cięzko mi się przyzwyczaić. Jakiś taki dziwny jest.Nie wiem po jakiego gniota ludzie za nim w takich kolejkach stali też byłem mega fanem Nokii, teraz bez iPhone'a nie wyobrażam sobie telefonii :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mojeA4 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 ja też nie wiem, telefon jak telefon; tyle, że kawałek jabłka na klapce i rok gwarancji ciekawe jak tam kolega RS, miał oddać na gwarancje, mi się udało teraz czekam na rezultat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 I ja stałem się posiadacza Iphona i jako wieloletni wierny użytkownik Nokii cięzko mi się przyzwyczaić. Jakiś taki dziwny jest.Nie wiem po jakiego gniota ludzie za nim w takich kolejkach stali też byłem mega fanem Nokii, teraz bez iPhone'a nie wyobrażam sobie telefonii :-) ja mysle ze iphone jest bardzo latwym telefonem i przejrzystym, jak masz internet w telefonie to po paru miesiacach to bedzie twoja kochanka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witjacrf Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 I ja stałem się posiadacza Iphona i jako wieloletni wierny użytkownik Nokii cięzko mi się przyzwyczaić. Jakiś taki dziwny jest.Nie wiem po jakiego gniota ludzie za nim w takich kolejkach stali Poużytkuj go przez miesiąc,pobierz nie zbędne aplikacje użytkowe, i wróć tu za miesiąc i popraw swój post Bo fakt faktem z początku Iphone nie robi wrażenia ale później nie obejdziesz się bez niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi