Wihajster Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 W BMW Sauber trwa dochodzenie, dlaczego Robert Kubica nie mógł wziąć udziału w najważniejszej części kwalifikacji na torze Silverstone. Zespół musi także wyjaśnić sytuację, gdy mechanicy omal nie doprowadzili do tragedii z udziałem polskiego kierowcy. Chodzi o to, że maszyna BMW Sauber nie była odpowiednio ustawiona. Zawieszenie dosłownie odbijało się od nierówności toru. Gdy na jezdnię spadły hektolitry wody, to BMW z Robertem Kubicą w środku dosłownie ślizgało się po torze, a opony czasem nie miały styczności z drogą. To była już nie Formuła 1, lecz wyścigi motorówek ! W niedzielę to szerokie pobocze uratowało Kubicę od poważnego wypadku. Aż strach pomyśleć, co by się stało, gdyby bezwładne 600 kg żelaza, elektroniki i paliwa walnęło w ścianę, pędząc 240 km/godz. Rok temu w Kanadzie makabrycznie wyglądająca kraksa Polaka zdarzyła się przy prędkości 230 km/godz. BMW musi wyciągnąć wnioski z wpadki na Silverstone. Tym bardziej że kosztowała ona Kubicę nie tylko spadek na czwarte miejsce w klasyfikacji generalnej kierowców, ale przerwała też passę siedmiu kolejnych wyścigów, w których Polak zdobywał punkty.
wustyle Opublikowano 8 Lipca 2008 Opublikowano 8 Lipca 2008 a na Hokkenheim cos czuje ze beda faworyzowali (team) Nicka z wiadomych powodow...
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 zaczął sie trening masz linka na żywo ? http://stream.ra1kkonen.com/simulcastPlayer_02.swf
Wąski Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 zaczął sie trening masz linka na żywo ? http://stream.ra1kkonen.com/simulcastPlayer_02.swf nie działa
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 zaczął sie trening masz linka na żywo ? http://stream.ra1kkonen.com/simulcastPlayer_02.swf nie działa jak nie dziala jak ogladam wlasnie :gwizdanie:
Wąski Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Bandwidth Limit Exceeded The server is temporarily unable to service your request due to the site owner reaching his/her bandwidth limit. Please try again later. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.2.8 (Unix) mod_ssl/2.2.8 OpenSSL/0.9.8b mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 Server at stream.ra1kkonen.com Port 80
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 masz 2 http://www.forum.v10.pl/f1,na,zywo,prosze,bardzo,mozna,tu,ogladac,t6039.html
nies Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 mi niestety ani jeden link ani drugi też nie działa Oby dwa komunikaty brzmią tak samo: "Sorry, rights restrictions prevent us from displaying this video content to users outside UK"
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 mi niestety ani jeden link ani drugi też nie działa Oby dwa komunikaty brzmią tak samo: "Sorry, rights restrictions prevent us from displaying this video content to users outside UK" nie wiem o co chodzi ale u mnie działaja oba
rafalekx Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Co to kuźwa miało być Znowu coś mu zrobili że znalazł się poza torem Wiedziałem, że będą się starali wszystko zrobić, żeby tylko ich "mistrz" Heidfeld był lepszy No nie nawet chyba pełnego okrążenia nie zrobił I już zaorał, wg mnie ewidentnie coś nie tak z prowadzeniem, on powinien gładko, bez najmniejszych problemów przejechać przez ten zakręt
marcin j Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 gdzie to ogladacie , bo umnie te linki nie leca
Wihajster Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 gdzie to ogladacie , bo umnie te linki nie leca narazie przerwa do 14
rafalekx Opublikowano 18 Lipca 2008 Opublikowano 18 Lipca 2008 Uwierzycie że bolid Kubicy potrafi jechać 312 km/h Co jest? Czyżby wreszcie jeździł szybciej? Właśnie taką prędkość Kubiś wykręcił przed chwilą A Massa w tym samym miejscu 313,4 km/h... Nie jest źle... Ogólnie Robercik sobie radzi
Wąski Opublikowano 19 Lipca 2008 Opublikowano 19 Lipca 2008 Problemy dzisiaj na treningu,mam nadzieję że nie cofną go o 5 pozycji przez skrzynię biegów
Rekomendowane odpowiedzi