JawoR36 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Zapomniał, że na GG gadaly? całość przełóż i już masz fi60 po całości. Ja jak kata wyjebywałem, to fi65 rure kupiłem półtora metra za 22 złocisze, dziękuję dobranoc, spawanie czteropak mnie kosztował. Ja mam sklerozę Coś pomyślę nad wydeszkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 moja brocha już się zakończyła, rano leci do lakiernika, szczerze mówiąc troche się martwie o jakiekolwiek moje nie dopatrzenia, ale jak to mówi mój dziadek, ze starego nowego nie zrobisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUKASZ1989 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Będzie nowy lakier na całym aucie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Na pewno coś zjebałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 z 10 lat mlotzego bys mial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Będzie nowy lakier na całym aucie? nie tylko tylny zdeś ---------- Post dopisany at 23:11 ---------- Poprzedni post napisany at 23:11 ---------- Na pewno coś zjebałeś i to na bank w najbardziej widocznym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No to Ty kozak jesteś Weź podrzuć na pw jakieś fotostory gładkiego zderzaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: bo jak sie umie szukac to sie znajdzie w dobrej cenie ja w sobote kupilem 4 glosniki bose i 4 maskownice bose za 120 zl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 No to Ty kozak jesteś Weź podrzuć na pw jakieś fotostory gładkiego zderzaka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/rezanie-gladkiego-liftowego-zderzaka-256078/ ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: bo jak sie umie szukac to sie znajdzie w dobrej cenie ja w sobote kupilem 4 glosniki bose i 4 maskownice bose za 120 zl otóż, to niektóre rzeczy wyrwałem jak za darmo typu klapa usa za 80 zl(kompletna) + wysylka - komplet drzwi z lifta/flaszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No to Ty kozak jesteś Weź podrzuć na pw jakieś fotostory gładkiego zderzaka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/rezanie-gladkiego-liftowego-zderzaka-256078/ ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: bo jak sie umie szukac to sie znajdzie w dobrej cenie ja w sobote kupilem 4 glosniki bose i 4 maskownice bose za 120 zl otóż, to niektóre rzeczy wyrwałem jak za darmo typu klapa usa za 80 zl(kompletna) + wysylka - komplet drzwi z lifta/flaszka A jak ja szukalem klapy to 300 i w gore i jeszcze do malowania ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No to Ty kozak jesteś Weź podrzuć na pw jakieś fotostory gładkiego zderzaka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/rezanie-gladkiego-liftowego-zderzaka-256078/ ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: bo jak sie umie szukac to sie znajdzie w dobrej cenie ja w sobote kupilem 4 glosniki bose i 4 maskownice bose za 120 zl otóż, to niektóre rzeczy wyrwałem jak za darmo typu klapa usa za 80 zl(kompletna) + wysylka - komplet drzwi z lifta/flaszka A jak ja szukalem klapy to 300 i w gore i jeszcze do malowania ;/ Jak sie drogo sprzedaje to sie drogo kupuje Btw do tej pory czekam na odpowiedz na maila czy mi sprzedasz emblematy bose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 No to Ty kozak jesteś Weź podrzuć na pw jakieś fotostory gładkiego zderzaka http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-131/rezanie-gladkiego-liftowego-zderzaka-256078/ ---------- Post dopisany at 23:27 ---------- Poprzedni post napisany at 23:26 ---------- z 10 lat mlotzego bys mial wiecie co jest najsmieszniejsze, ze cały czas ze starych gratów wychodze na plus:grin: bo jak sie umie szukac to sie znajdzie w dobrej cenie ja w sobote kupilem 4 glosniki bose i 4 maskownice bose za 120 zl otóż, to niektóre rzeczy wyrwałem jak za darmo typu klapa usa za 80 zl(kompletna) + wysylka - komplet drzwi z lifta/flaszka A jak ja szukalem klapy to 300 i w gore i jeszcze do malowania ;/ Jak sie drogo sprzedaje to sie drogo kupuje Btw do tej pory czekam na odpowiedz na maila czy mi sprzedasz emblematy bose Ja nic na ten temat nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arre Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Byles Jawor uciszony i pisalem zapytanie z allegro - miales wystawione 4 emblematy za 100 odpisales ze poszukasz ile masz i temat ucichl jak chcesz to Ci wkleje maila.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 dzisaj wróciła do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Znam to uczucie, banan sam sie robi na twarzy:decayed: zajebales z klapa jak moje lakiernik ktory tej podstawki nie sciagnal spod rejki bo pow ze sie nie dalo tylko u Ciebie chyba rejka siadzie na gola klape i zakryje dziury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Sławek, tam przychodzi blenda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 a ja myslalem ze rejke juz odrazu dasz na klape bez blendy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrogal Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 dzisaj wróciła do mnie http://i1158.photobucket.com/albums/p606/sobencjusz/IMG_0203_zps4fbf211f.jpg http://i1158.photobucket.com/albums/p606/sobencjusz/IMG_0204_zpsc437b23f.jpg rob cos z progami ---------- Post dopisany at 22:31 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ---------- Znam to uczucie, banan sam sie robi na twarzy:decayed: zajebales z klapa jak moje lakiernik ktory tej podstawki nie sciagnal spod rejki bo pow ze sie nie dalo tylko u Ciebie chyba rejka siadzie na gola klape i zakryje dziury? wszystko z klapa git tak ma byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi