Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 APS] by czorny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I tak zawias nie może pracować przy takim spasie, więc po co się martwić czy te od busa też nie jebną w drodze, ładuj poli, mi się nic z tym nie dzieje, a już z rok tak jeżdże :decayed:.

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 159,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
I tak zawias nie może pracować przy takim spasie, więc po co się martwić czy te od busa też nie jebną w drodze, ładuj poli, mi się nic z tym nie dzieje, a już z rok tak jeżdże :decayed:.

tą kozą na poli? :bag:

Opublikowano

tą kozą na poli? :bag:

Nie no tam nie ma po co :decayed:, w jettcie mam poli.

Opublikowano
  • Autor

te co mam teraz ładnie tłumią :grin::decayed: jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu :kox:

Opublikowano
te co mam teraz ładnie tłumią :grin::decayed: jade tylko na raceism i vag event, a na oem, mam nadzieje, że już na powietrzu :kox:

fak ju:decayed:

ja dzisiaj doładowałem trochę towaru do bagaja i na tylne fotele, i nadkola z tyłu siadły na oponach jak i na tych odbojach z golfa:facepalm:, musze podkręcić trochę gwint bo teraz buda siedzi na samych odbojach a nie na sprężynie i to chyba dlatego:facepalm:

Opublikowano
  • Autor

ja dzisiaj doładowałem trochę towaru do bagaja i na tylne fotele, i nadkola z tyłu siadły na oponach jak i na tych odbojach z golfa:facepalm:, musze podkręcić trochę gwint bo teraz buda siedzi na samych odbojach a nie na sprężynie i to chyba dlatego:facepalm:

padaka, może rozpruło Ci bycze :whistling: moje auto czeka sobie na event, do tego czasu go nie ruszam :grin:

Opublikowano

padaka, może rozpruło Ci bycze :whistling: moje auto czeka sobie na event, do tego czasu go nie ruszam :grin:

no musze go jutro podnieść i obadać co i jak:wink:, ale chyba są całe bo niby siedzi prawie ze na oponie, a przeleciałem 30km i nadkola zimniutkie czyli nie trze:grin:, no ale i tak trzeba coś przykombinować:whistling:

Opublikowano
  • Autor

ogólnie stwierdzam, że żeby był beton, to tylko rura :grin: guma/strukltura zawsze Ci sie coś ugnie

Opublikowano
ogólnie stwierdzam, że żeby był beton, to tylko rura :grin: guma/strukltura zawsze Ci sie coś ugnie

no dokładnie, i po h*j ja gwint regenerowałem:grin:, podkręce ten gwint żeby choć trochę siedział na sprężynie, no i bedzie chyba tylko 2 osobowe:grin:

Opublikowano

czorny czemu nie wysyłasz amorków cześkowi ? gadałem z nim dzisiaj to zapomniał o Tobie :decayed: wyślij mu i niech leżą na półce bo ktoś ci się wj***e w kolejkę hehehe :decayed:

Opublikowano

widziałem na nysie autko :wink: kooozak :slina:

Opublikowano
  • Autor
czorny czemu nie wysyłasz amorków cześkowi ? gadałem z nim dzisiaj to zapomniał o Tobie :decayed: wyślij mu i niech leżą na półce bo ktoś ci się wj***e w kolejkę hehehe :decayed:

Kupiłem inny gwint bo mój wylany i czekam na niego :/

Opublikowano

Jak ci mogl wylac jak nie pracowal ? :)

Opublikowano
  • Autor

kiedyś pracował :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

5 dni do raceism, montaż czas start :decayed:

ynuveqyg.jpg

Opublikowano

te te, naklejka/zawieszka powinna być na końcu, masz juz całą instalkę?

:naughty:

Opublikowano

gruby projekt:) jest czego gratulować !!! Nice:)

Opublikowano

Na śline spróbuj :)

Opublikowano
te te, naklejka/zawieszka powinna być na końcu, masz juz całą instalkę?

:naughty:

ma :naughty::naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.