Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Panowie pomóżcie bo nie mam koncepcji , pies jest bardzo groźny :evil: Dla osoby która wymyśli fajną ksywkę dla mojego killera będzie ufundowany flakon ( do odbioru na jakimś spocie , zlocie ) Oto mój KILLER
Gość jonny Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Fajniutka :th: Moja propozycja dla niej- TOPA
wojtas-audi Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 HERA , BAGIRA , ARNA, DAISY, lub lagodnie - SONIA , FUNIA
wit.s Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Artemida ( skrót-Arti), Diana, Lea, Leta, Chimera, Scylla, Żaba ....[br]Dopisany: 16 Marzec 2008, 21:41:15_________________________________________________P.S. zaznacz w temacie, że chodzi o psicę a nie psa
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Esunia od Audi, Maleńka, Punia, Wikusia, Pieszczoszka jak napiszesz więcej to jeszcze cos wymyslę, jak na razie tyle, bo przy imieniu ważna jest ososbowośc zwierzaczka.
sparki Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 SETKA- i nigdy nie będzie wiadomo czy wołasz psice czy masz ochotę sie napić
Gość Trzeniu Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Esunia od Audi, Maleńka, Punia, Wikusia, Pieszczoszka jak napiszesz więcej to jeszcze cos wymyslę, jak na razie tyle, bo przy imieniu ważna jest ososbowośc zwierzaczka. to jest diablica , skacze , biega , próbuje szczekać , no i zjadła juz kwiatka
adamq Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Ja swojego Alaskan Malamute'a (sukę) nazwałem Cola. Miałem taki sam dylemat miesiąc temu. Jeżeli ma brzmieć ostro to nazwij ją BRUTUS/BRUTUNIA, albo BRUTAL/BRUTALKA
Kaśka Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Trzeńka, Bestia , Babe. adamq masz slicznego pieska. Ja mam dwa owczarki niemieckie.
Gość trueogre Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Ja myślałem AFERA ale Trzeńka wymiata :polew:
Flyer Opublikowano 16 Marca 2008 Opublikowano 16 Marca 2008 Trzeńka :polew: No no no... prosze spojrzec pol metra wyzej i zobaczyc kto wpadl na ten pomysl Trzenia, Trzeńka
Rekomendowane odpowiedzi