dyzioobryte Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 WITAJCIE:) Chciałbym pokazać moje kochane autko zakupione w marcu:) No to tak: AUDI A4 B5 (Lift) Sedan Silnik 1.9 TDI 90 kM:) mało ale no cóż Autko z Maja 1999r.. Sprowadziłem z przebiegiem 214tys. aktualnie ma 246tys. Wyposażenie: - Wspomaganie Kierownicy - skórzana kierownica - Centralny zamek - 4 x Airbag - ABS - el. i podgrzewane lusterka - el. szyby przenie - domykanie szyb z kluczyka - halogeny - Immobilaizer - klimatronik - podłokietnik x 2 - Tempomat - regulacja czasówki wycieraczek - regulacja fotela kierowcy - rozkładana dzielona tylna kanapa - alumki 15'' - pakiet oświetleniowy - oświetlenie nóg - oświetlenie krawędzi drzwi - chromowana obramówka szyb - regulacja kierownicy w dwóch płaszczyznach - Xenon - hak Plany: - Białe podświetlenie zegarów:) - Szybki delikatnie przyciemnic:) - No i zwiększyć parametry by sie przydało:) - Inne radyjko:) Robilem: - zawieszenie:) - dołozyłem ksenon:) - postojówki Led:) - podświetlenie w środku i pod nogami led:) Narazie jedna fotka w najblizszych dniach następne:) No i MAMY:) No i chyba Wystarczy:)
kograman Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No kolego, ale troszkę więcej fotek by się przydało
dyzioobryte Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kolego będą ale muszę swoją laleczkę doprowadzić do czystości ;p jutro mam nadzieje:) [br]Dopisany: 08 Grudzień 2011, 11:15_________________________________________________No i są zdjątka:P
swir88 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 W planach to na 1 miejscu powinno byc wywalenie haka pozniej kolo i gleba
speed22 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 ładny ale szkoda ze nie avant :gwizdanie:
RafuZG Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 avant jedynie rs4 Spoko fura jaki to kolor?
slawocn Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 alumki, delikatna gleba i będzie full wypasik
pepik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Ładna, radio nie pasuje moim zdaniem i bym je zmienił. Na początek może zapodaj ringi na zegary, koszta małe a efekt super
speed22 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 avant jedynie rs4 Są gusta i guściki
speed22 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 mi się osobiście bardziej podoba Avant od sedana Koniec OFF
dyzioobryte Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Kolego to Ciemny granat [br]Dopisany: 11 Grudzień 2011, 15:44_________________________________________________Tylko sie zastanawiam czy ori radio czy jakies inne:)
slaviozo Opublikowano 13 Grudnia 2011 Opublikowano 13 Grudnia 2011 w wyposazeniu nie napisales ze masz podgrzewana tylna szybe jeszcze ;P a i co tzn podlokietnik x2 ?
pitman Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 w wyposazeniu nie napisales ze masz podgrzewana tylna szybe jeszcze ;P a i co tzn podlokietnik x2 ? jeszcze jest regulacja czasówki wycieraczek
I r o Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 w wyposazeniu nie napisales ze masz podgrzewana tylna szybe jeszcze ;P a i co tzn podlokietnik x2 ? pewnie to, że nie we wszystkich tak było... w wyposazeniu nie napisales ze masz podgrzewana tylna szybe jeszcze ;P a i co tzn podlokietnik x2 ? jeszcze jest regulacja czasówki wycieraczek polewasz się, a sam opisałeś podgrzewane lusterka i spryskiwacze, które były montowane w każdym polifcie, jedynie może oprócz tych na "ciepłe kraje" a i dopisz, że zamki w drzwiach też masz podgrzewane
pitman Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 jeszcze jest regulacja czasówki wycieraczek polewasz się, a sam opisałeś podgrzewane lusterka i spryskiwacze, które były montowane w każdym polifcie, jedynie może oprócz tych na "ciepłe kraje" a i dopisz, że zamki w drzwiach też masz podgrzewane chłopaku nie rżnij takiego żołnierzyka co to ma do rzeczy co ja mam to nie jest mój wątek.......
I r o Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 chłopaków to u siebie na guberni poszukaj... ma to do rzeczy, że robisz z siebie lola...
Rekomendowane odpowiedzi