wojtas-audi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 OT: Gdyby to był automat to już bym brał :th: za tę cenę A ja bym w zyciu automata nie wzial Dobre zdjecia i wszystko sie da sprzedac
mcm Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 OT: Gdyby to był automat to już bym brał :th: za tę cenę A ja bym w zyciu automata nie wzial co masz do automatów
Musashi Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 OT: Gdyby to był automat to już bym brał :th: za tę cenę A ja bym w zyciu automata nie wzial co masz do automatów ja np. koszty napraw, gdy padna
adamooo Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 rób dobre zdjęcia + cena jakaś jedna a nie coś pomiędzy..
mcm Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 OT: Gdyby to był automat to już bym brał :th: za tę cenę A ja bym w zyciu automata nie wzial co masz do automatów ja np. koszty napraw, gdy padna a padają pewnie równie często jak manuale
Wąski Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 I jak sprzedaż autka.Zrobiłeś nowe zdjęcia?
Michas Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Opublikowano 25 Marca 2008 jeździłem ostatnio bo chciałem zrobić jakieś fotki, ale nie mogłem miejsca znaleźć :gwizdanie: , zresztą nie jestem dobrym fotografem więc z tymi zdjęciami to ciężko może być tj z dobrymi zdjęciami ,co prawda dodałem pare nowych fotek ale żadna rewelacja cene dałem na 41 900zł , autko chce puścić za mniej, ale sam już nie wiem czy zostawić tak jak jest i potem puścić więcej, czy cene obniżyć, a opuścić mniej , ze sprzedażą cienko... pierwszy raz wystawiłem autko jakoś z początkiem roku, potem była przerwa i potem znowu wystawiłem i tak na zmiane, jak miałem czas to wystawiałem .... niestety taki martwy sezon był, bo jak mówiły statystyki dużo się sprzedało nowych aut... bo jakby nie było za 34900 mozna juz kupic nowa dacie logan .... dla nie ktorych nie wazne ze dacia, wazne ze nowe auto mają i w ten oto sposób początkowe miesiące roku są dosyć ciężkie do sprzedaży... pewnie wcześniej czy później się sprzeda ale wolałbym jednak wcześniej :th:
Sander Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 o kurde myslalem, ze juz sprzedales bo ktos sie pytal o Twoje a4 na forum niedawno, a tu widze ze du** a tym co leca do salonu po nowa dacie nie ma sie co dziwic wiadomo jak ciezko tera znalesc dobre uzywane auto
Gość Michał Opublikowano 25 Marca 2008 Opublikowano 25 Marca 2008 Michas cierpliwości,od pewnego czasu osobówki stoja,przynajmniej "u nas" , w busach jeszcze są jakies ruchy. Zrób ładne foty i czekaj A , i wrzuc ogłoszenie na inne strony tj. Otomoto z opcja Allegro,gratka.pl
Michas Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 dałem ogłoszenie tylko na allegro, ponieważ zauważyłem ze według licznika odzwiedzin oto moto w ciągu 14 dni wystawienia ogłoszenia, odwiedzin było około 300-400 natomiast na allegro odsłon było około 1000 , wiec jesli to jest prawda i liczniki nie oszukują .... to zdecydowanie bardziej opłaca się wystawić na allegro jest teraz bardzo popularne, tymbardziej że da się umieścić dluższy opis i umieścić o wiele więcej zdjęć :th:
ykk Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Michas pytanie tylko, ile z tego 1000 to ludziki z forum, ktore patrza z ciekawosci..
Michas Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 mam nadzieję że niewielu ale jak widać to z 950 jest z forum, reszta przypadkowi "gracze" ;(
YATES Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Przecież ogłoszenia z Oto Moto ukazują się tez na allegro,bo te serwisy są ze sobą powiązane.
Michas Opublikowano 26 Marca 2008 Autor Opublikowano 26 Marca 2008 Przecież ogłoszenia z Oto Moto ukazują się tez na allegro,bo te serwisy są ze sobą powiązane. zgadza się ale jak widać częściej otwierane są "aukcje" te z allegro, niż te na allegro ale z otomoto i wcale sie nie dziwie,bo czesto o wiele dluzej czeka sie na otwarcie stron z otomoto niz z allegro Najlepiej go nie sprzedawaj :th: niestety musze, bo mam już nowe auto i gdybym go zostawił to by stal i się marnował, a szkoda takiego dobrego autka :th:
wojtas-audi Opublikowano 26 Marca 2008 Opublikowano 26 Marca 2008 Przecież ogłoszenia z Oto Moto ukazują się tez na allegro,bo te serwisy są ze sobą powiązane. zgadza się ale jak widać częściej otwierane są "aukcje" te z allegro, niż te na allegro ale z otomoto i wcale sie nie dziwie,bo czesto o wiele dluzej czeka sie na otwarcie stron z otomoto niz z allegro Najlepiej go nie sprzedawaj :th: niestety musze, bo mam już nowe auto i gdybym go zostawił to by stal i się marnował, a szkoda takiego dobrego autka :th: A co kupiłes ?
mirek31071977 Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 U mnie gościu ma takiego jak ty.Ale sedan i skrzynia manual i od nowości.Kupiony w salonie.Tylko rocznik 2003.Nie wiem jaki wypas.Słyszałem że chce go pchnąć za bodaj 50 kilka patoli.Tak że twoja cena super i tak jak tu koledzy radzą,czekać cierpliwie.Jakbym miał taką kasę to bym ją brał.Liczy się dla mnie jak auto wygląda a nie w jakim tle ma zrobione zdjęcia.Ktoś ci go kupi.A przebieg też nie ma znaczenia jak jest auto zadbane i normalnie nim jeżdżone.
Michas Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 niby sie wszystko zgadza...tylko z tym czekaniem , wystawiam na sprzedac dobre autko, taki "rodzynek" jak piszą niektórzy w ogłoszeniach i idzie to ciężko, szkoda że nie jest z 5 składany i nie sypie sie silnik, może wtedy by poszedł ps a jezdze teraz b7 2.5tdi
Gość sector Opublikowano 27 Marca 2008 Opublikowano 27 Marca 2008 michas cene za tą A-4 jak na nasz rynek masz - normalną - Osobiście szukałem taką niunie w tamtym roku - ale ze skórą i pojechałem nawet do Niemiec za A-4 ale okazała się bita ( opisywałem to na forum ) i narazie sobie daruję zmianę auta. Przebieg masz malutki - (jeśli prawdziwy) Osobiście bym niekupił w Polsce auta - zobacz jakie ceny są za naszą granicą - 8.900eu/2002r. http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=22052352&__lp=20&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=96&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=109&maxPowerAsArray=KW&vehicleCategory=Car&segment=Car&fuel=DIESEL&minFirstRegistrationDate=2001-01-01&maxFirstRegistrationDate=2002-12-31&transmission=MANUAL_GEAR&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&customerIdsAsString=&categories=EstateCar〈=de&pageNumber=1 jak doliczysz cło i inne wyjdzie 33tyś - ale auto autu nierówne - Na początku miałeś cene ok.43tyś - ( a w styczniu były duże wysprzedaże w salonach ) ,znajomy kupil nówke Citroena Picaso za 50tyś.- tak więc widzisz nowe auto na gwarancji i tylko 7tyś drożej . A nie każdy jest fanem Audi jak my na forum
Michas Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Opublikowano 27 Marca 2008 audi to auto dla ludzie z klasą i kasą , nie ma porównania audi do jakiejś cytryny... już pisałem wczesniej ze za 34tys to sobie też można nówke dacie kupic i wiele innych aut renault, fiat, opel itd, tylko że te auto to dno w porównaniu do tego co oferuje audi , masz rację, akurat trafiłem z tą sprzedażą na martwy okres, w którym jest dużo wyprzedaży i ludzie podnieceni myślą że będą mieli nowe auto kupują inne tanie marki ale NOWE ... no tak to już jest , nic innego mi nie pozostaje jak czekać cierpliwie na szczęśliwca który odjedzie miejmy nadzieje za niedługo tym autkiem , bo w dzisiejszych czasach trzeba mieć kupe szczęścia żeby się nie naciąć na jakiegoś paścia
Rekomendowane odpowiedzi